Leesvoorraad

Heel veel nieuwe boeken :)

Zo blij 🙂 Ik was gisteren jarig en kreeg van J een superfijn cadeau. Net als in 2015 en 2016 mocht ik een hele stapel boeken uitzoeken. Feest! Deze keer bezochten we onze thuisboekhandel en was ik tot mijn eigen verbazing razendsnel klaar. Ben helemaal in mijn sas met de oogst.


Van Nederlandstalige schrijvers

Rachel’s rokje trok mijn aandacht vanwege de grappige titel en uitgave, de blurb klonk goed en de inhoudsopgave (Plooi 1, plooi 2 en zo verder) toverde een glimlach op mijn gezicht.

Woesten staat al een tijdje op mijn noglezen-lijst én was een feesteditie. Heel toepasselijk dus, ik ben benieuwd. Ook De consequenties stond op mijn noglezen-lijst, al heeeel lang, nou ja, zo lang het kan denk ik ongeveer, want zo oud is het boek nog niet. Ik ben er heel nieuwsgierig naar. Blij dat het nu in de kast staat.

Vertaald

En dan nog drie vertaalde boeken. Wie het mooist valt heeft een prachtige cover, en het verhaal raakt een onderwerp waar ik nog niet vaak over gelezen heb: de oorlog in Joegoslavië. Benieuwd dus. Met Heimweeland heb ik al een paar keer in mijn handen gestaan, dus die kon ik nu niet laten liggen natuurlijk. Ik denk dat ik deze als eerste ga lezen!

Nog meer feest!

En toen kreeg ik van mijn lieve familie ook nog boeken, waaronder een prachtig geïllustreerd sprookjesboek ♥

Daar word ik dus heel gelukkig van 🙂

Naar welk boek ben jij het meest benieuwd?

Previous Post Next Post

3 Reacties

 • Reply Lalagè 6 oktober 2019 at 16:50

  Wat een mooie aanwinsten! Woesten en ‘Wie het mooist valt’ vond ik allebei erg goed.

 • Reply Mieke 7 oktober 2019 at 08:33

  Nog gefeliciteerd met je verjaardag!
  Wat heerlijk dat je zoveel leesvoer gekregen hebt. Ik wens je heel veel fijne leesuurtjes toe.

  • Reply Marloes 7 oktober 2019 at 20:41

   Dank je wel!! 🙂 Komt zeker goed.

  Ik wil wel reageren