Iets anders

#bbbookstagram | Blossom Books Instachallenge 2018

Regenboog van fijne boeken #bbbookstagram 2018 | Bladzijde26.nlDeze boekenregenboog was de opdracht van dag 4 van de Instachallenge van uitgeverij Blossom Books, ook wel bekend als #bbbookstagram. Deelnemers aan deze challenge plaatsen de hele maand augustus iedere dag een foto met het door Blossom Books gekozen thema. Op het plaatje hieronder zie je welke thema’s dat zijn.

Ik verheug me misschien wel het meest op dag 10 Lievelings van vroeger, dag 17 read this next en dag 22 mooiste omslag. Wat dag 20 OTP betekent weet ik eigenlijk niet zo goed. Bij de toelichting staat: “Wie is jouw One true pairing en uit welk boek komen ze? Cross-overs tussen boeken mogen ook.” Ik vermoed dat het gaat om mijn favo liefdeskoppel, maar helemaal zeker weten doe ik het niet. Weet jij het misschien?

#bbbookstagram 2016

In 2016 deed ik ook al eens mee en dat was echt heel erg leuk om te doen. Ik bekeek mijn boekenkast met heel andere ogen en mijn foto’s op instagram werden ook creatiever. En dan de reacties, zo leuk! Reden genoeg dus om deze uitdaging opnieuw aan te gaan!

BBBookstagram 2018 | De uitdaging | Bladzijde26.nl

Boekenregenboog voor BBBookstagram 2016 | Bladzijde26.nl

Inmiddels is het alweer dag 4. Het thema vandaag: #pride Een boekenregenboog ligt dan natuurlijk voor de hand en is bovendien heel leuk om te maken 🙂

In 2016 was er ook een boekenregenboogopdracht. Toen maakte ik onder meer deze foto van mijn inmiddels niet meer bestaande Jill-Mansell-collectie 🙂 Word je blij van toch?

Regenboogtitels

En nog even op een rij, alle boeken uit mijn regenboog van vandaag. Ze zijn allemaal fijn!

Doe jij ook mee? 

Previous Post Next Post

2 Reacties

  • Reply Lize 5 augustus 2018 at 19:53

    Ik deed een paar jaar geleden ook mee met deze challenge en vond die inderdaad wel leuk om te doen 🙂

  • Reply zwartraafje 12 augustus 2018 at 14:59

    Ik heb destijds zelfs mijn Instagram-account aangemaakt omdat ik wilde meedoen aan de #BBBookstagram. Sindsdien heb ik telkens mee gedaan. De ene keer deed ik alle opdrachten, een andere keer enkel degene die me het meeste aanspraken. Ik vind het gewoon heel fijn om weer eens iets andere foto’s te delen als anders. Een OTP is inderdaad een favoriet fictief koppel. Die afkorting heb ik zelf ook ooit moeten opzoeken omdat ik niet wist waarover mensen het hadden. Voor die opdracht moet ik nog eens nadenken welke foto ik ga maken.

  • Ik wil wel reageren