Van 26 tot 26 | Wrap up

Van 26 tot 26: Mei 2018 | Wrap-up

De 26ste mei is alweer even geleden, maar deze hadden jullie nog tegoed. Mei was een fijne maand met heerlijk weer en veel gezelligheid 🙂

Gelezen in mei 2018Gelezen

Favoriet

Niets te vrezen van Julian Barnes stak er met kop en schouders bovenuit. Al heb ik natuurlijk niet voor niets opnieuw beide Dragts gelezen, die blijven ook fantastisch! Zeker Brief voor de koning moet je gewoon een keer in je leven gelezen hebben ook al ben je al lang volwassen, wat een zeldzaam heerlijk verhaal.

Nederland is mooiGedaan

Mei was vooral een maand van gezelligheid en mooi weer. Ik heb genoten van het prachtige Nederland, te voet en te fiets. Geen grote uitspattingen, wel heel veel terrasjes. Vooral het middagje strand was absoluut heerlijk! Toch fijn dat mijn moeder nog altijd in Zeeland woont 🙂 We aten zelfs al mosselen, yum!

Borreltijd in meiSamen met een vriendin dwaalde ik door Loods5, heerlijk zo’n middagje bijkletsen en rondsnuffelen. Oja, ook leuk, maar stom genoeg fotoloos: we speelden een middag pitch & putt met vrienden. Lekker buiten in de zon, veel gelachen 🙂 Voor wie het niet kent, het is een soort golf, maar dan met de holes flink dichterbij, waardoor het ook voor jou en mij in theorie mogelijk is om een hole-in-one te slaan. In theorie dan hè, want in de praktijk is toch altijd weer moeilijk dan ik denk.

Dit raakte me

Wet | Ester Naomi PerquinMei is natuurlijk ook de maand van herdenken en vieren. Misschien weet je het nog, maar voor 4 mei was er wat gedoe over iemand die de herdenking wilde verstoren. In de NRC verscheen toen dit gedicht van de Dichter des Vaderlands, Ester Naomi Perquin. Het raakte me… daarom dit screenshot, omdat het meer verdient dan een plek in een krant die je de volgende dag weggooit.

#currentlyreading

  • Gabriel Garcia Marquez | Honderd jaar eenzaamheid
  • A.S. Byatt | Obsessie
  • J.J. Abrams & Doug Dorst | Ship of theseus
  • Paola Calvetti | Voor liefde zie de letter L
  • John Green | Het grote misschien*

En jij, wat deed jij in mei?

Previous Post Next Post

1 reactie

  • Reply Marcia 9 juni 2018 at 12:03

    Ik heb mijn ouders laatst gevraagd om ‘De brief voor de koning’ en ‘De geheimen van het wilde woud’ mee te nemen naar mijn appartement (al mijn kinderboeken staan nog bij hun). Ik heb zoveel zin om deze boeken te herlezen 😀

  • Ik wil wel reageren