Van 26 tot 26 | Wrap up

Van 26 tot 26: April 2018 | Wrap-up

Margriet, ik heb naar je geluisterd 🙂 Ik waag het erop, ik blaas nieuw leven in deze rubriek. Wel met als kanttekening dat ie niet op de 26ste hoeft te verschijnen. Maar ik vertel nog wel altijd wat ik deed en las tussen de 26ste en de 26ste.

Gelezen boeken | 26 maart - 26 april 2018 | Bladzijde26.nlGelezen

Favoriet

Pride and Prejudice natuurlijk, dat is echt een lievelingsboek van me en herlas ik voor de tigste keer. Van de boeken die ik nog niet eerder las is Het stof dat van dromen valt mijn favoriet. Echt een prachtig boek over liefde tijdens de Eerste Wereldoorlog.

Gedaan26-26 April 2018 | Rijks High Society | Bladzijde26.nl

Rijks | High Society

Zo fijn, ik bezocht mijn lievelingsmuseum: het Rijks 🙂 Uiteraard ging ik voor de fantastische expositie High Society met onder meer Marten & Oopjen. Prachtig! En ook niet te versmaden: Cécile Narincx verzorgde een deel van de audiotour. Ik at trouwens een superlekkere ceviche van coquille in het restaurant. Echt om je vingers bij af te likken (maar dat durfde ik toch niet).

26-26 April 2018 | Borrelen | Bladzijde26.nl

Spontaan aan de Wijn bij Stijn & meer gezelligheid

Terugkerend item in mijn ‘gedaans’: borrelen 🙂 Met J, met vriendinnen en met collega’s. Supergezellig. Wijn bij Stijn is een favoriet hier in Den Bosch, heerlijke wijntjes, heel goed eten en een fijne sfeer. Een aanrader.

Fietsen, fietsen, fietsen

Ik doe aan fietsen. Op de racefiets. Niet heel hard of superfanatiek, maar in het seizoen wel met heel grote regelmaat. Heerlijk vind ik het om op die manier bezig en buiten te zijn. Zoeven door het prachtige Brabantse land, ik geniet daar echt enorm van.

26-26 April 2018 | Fietsen | Bladzijde26.nl

Trots op: IkGaStarten.nl/Startversterker

Zelden komt mijn werk voorbij op Bladzijde26, maar hiervoor maak ik graag een uitzondering. Samen met het team van IkGaStarten hebben we de Startversterker bedacht, ontwikkeld en live gezet. Ik ben er onwijs trots op! Het is een gratis tool die startende ondernemers helpt een sterkere start te maken met hun bedrijf.

#currentlyreading

En jij, wat deed jij in april?

Previous Post Next Post

6 Reacties

 • Reply Sandra 28 april 2018 at 20:03

  Wat een leuke rubriek! En wat tof dat je bij het Rijks bent geweest!

 • Reply Annette van Luyk 29 april 2018 at 11:16

  Hallo Marloes,

  Op 22 mei a.s. komt ‘Een perfecte illusie’ uit bij Uitgeverij De Fontein, mijn debuutroman over datingfraude. Ik zou het super vinden als je een kijkje wil nemen op mijn website annettevanluyk.nl.
  Laat je me weten of je het zou willen lezen?

  • Reply Marloes 1 mei 2018 at 18:54

   Hi Annette, leuk dat je op Bladzijde26 langskomt 🙂 En wat leuk dat je me vraagt om je debuutroman te lezen. Ik denk er nog even over na, oké? Groet, Marloes

 • Reply Literasa 30 april 2018 at 07:29

  Wauw, wat heb je veel leuke dingen gedaan!

 • Reply Margriet van Sonsbeek 5 mei 2018 at 22:16

  Wat fijn dat je naar mij luistert 😉 Weer leuk om te lezen wat je allemaal gedaan hebt. Alleen de lijst met gelezen boeken is al jaloersmakend. Geloof dat ik dat aantal nog niet eens in de afgelopen maanden gehaald heb.
  En kom met die fiets ook maar een keertje deze kant op, is “zekersteweten” een mooie route! En dan vertel ik je wat mijn avonturen in april waren. 😉

  • Reply Marloes 8 mei 2018 at 21:06

   Goed hè? Was ook weer leuk om te doen. Enne met die fiets ben ik zondag al bij je in de buurt geweest, was inderdaad een supermooie route, dus ik kom zeker nog een keer bij je op de thee, leuk!

  Ik wil wel reageren