Leesvoorraad

Jarig zijn is fijn: 4 nieuwe boeken :)

Jarig!Vorige week donderdag was ik jarig, 37 ben ik geworden 🙂 Ik heb het heel fijn gevierd met een heerlijke vrije dag en lekker veel me-time. Ik bezocht het museum, at taart bij mijn favo koffietentje en ’s avonds zijn we uit eten geweest. #perfectday En een leuke bijkomstigheid van verjaardagsvrij: de volgende dag voel je je op je werk opnieuw jarig!

Cadeautjes

Ik ben erg verwend met fijne cadeaus. Waaronder een Lush-pakket, een nieuwe trollbead voor mijn armband, en 4 fijne nieuwe boeken en die wil ik natuurlijk even showen.

Deze 4 boeken kreeg ik voor mijn verjaardag

Met 4321 heb ik al vaak in mijn handen gestaan, maar wegens te zwaar legde ik hem steeds terug. Ik dacht hem digitaal te gaan lezen, omdat het zo’n pil is (942 pagina’s). Maar nu heb ik dus toch een papieren exemplaar en dat is eigenlijk best wel fijn. Ik ben er al in begonnen en hij bevalt tot nu toe goed. Ongetwijfeld volgt er binnenkort een review – maar geef me even tijd, 942 pagina’s heb ik ook niet zomaar gelezen.

De David Mitchell las ik digitaal op vakantie en vond ik erg goed, dus die wilde ik graag in de kast. Ook omdat ik het nog eens wil herlezen met een pen in de hand. Ik denk dat er nog veel in zit dat ik er niet uitgehaald heb, omdat ik digitaal terugbladeren en onderstrepen niet handig vind.

Verrassing

Coco Chanel was een verrassing, m’n zwager zocht een ander boek (ben nog altijd benieuwd wel boek dat was) maar zag toen dit. Helemaal leuk. Ik heb wel iets met mode (dit boekje van Cécile Narinx vond ik ook erg leuk) en zeker met Parisian chic en daar hoort Coco Chanel heel erg bij. Het boekje staat vol met fijne tekeningen, quotes en precies genoeg achtergrondinfo. Blij mee!

Misschien wisten zij alles staat op mijn #flowboekenchallenge-lijst. Ik leende hem al eens bij de bieb, maar het is geen boek om in één keer te lezen, dat moet stukje bij beetje, verlanglijstjesmateriaal dus. En nu staat ie te shinen in mijn kast, in een heel tof kleurtje kaft. Die ga ik dus deze winter is heel rustig tot mij nemen, ik ben benieuwd!

En weet je wat zo fijn is, ik heb van mijn lieve collega’s ook nog een boekenbon gekregen. Woensdag dus maar eens langs de boekwinkel om eens heerlijk te neuzen.

Hebben jullie nog tips?

Previous Post Next Post

2 Reacties

  • Reply Becky 16 oktober 2017 at 12:29

    Nog gefeliciteerd met je verjaardag 🙂
    “Misschien wisten zij alles” is zo’n fijn boek, één van mijn favorieten! (ik vind het ook heel leuk om er uit voor te lezen, met verschillende stemmetjes)

  • Reply Literasa 16 oktober 2017 at 14:53

    Heel fijne cadeaus, gefeliciteerd met je verjaardag!

  • Ik wil wel reageren