Iets anders

Wij gaan naar Valencia! Hebben jullie nog tips?

¡Ola, Valencia! - Tips gevraagd

Nog een paar nachtjes slapen en dan: Valencia!

Oh, ik heb er zo veel zin in. Valencia! Zon, tapas en paella 🙂 Spaans, slenteren en terrasjes, heerlijk. Ik ben net een kat in het zonnetje bij het vooruitzicht, ik zou er bijna van gaan spinnen.

Natuurlijk hebben we zo’n gidsje van Time to Momo (voorheen 100%) en die zijn altijd fantastisch, maar jullie hebben ongetwijfeld ook goede tips. Winkels, restaurantjes, musea, straatjes/wijkjes, je kent dat wel. Alles is welkom!

Een mooie boekwinkel heb ik bijvoorbeeld nog niet gezien en hoewel mijn Spaans verre van goed genoeg is om een boek te kunnen lezen, wil ik wel graag even snuffelen. Amo boekwinkels 🙂 Weet jij er een?

Wat zijn jouw favoriete Valencia-tips?

Previous Post Next Post

4 Reacties

 • Reply Sue 24 oktober 2017 at 19:39

  Ik heb geen specifieke tips voor je, ik wens je alleen héél veel plezier!

  • Reply Marloes 24 oktober 2017 at 20:56

   Lief! Dank je wel 🙂

 • Reply Lize 25 oktober 2017 at 08:08

  Veel plezier in Valencia! Ik ben er nog nooit geweest maar heb gehoord dat het echt de moeite waard is.

  • Reply Marloes 25 oktober 2017 at 20:08

   Dank je wel! 🙂 Ik heb hetzelfde gehoord, dus het klopt vast.

  Ik wil wel reageren