Flowboekenchallenge

Mieke van der Weij | Mijn #Flowboekenchallenge #5

Boeken van mijn leven | Mieke van der Weij | #flowboekenchallenge


Onlangs zat er een nieuwe Flow in de brievenbus, jippie! En nog leuker, er stond een nieuwe editie van mijn favoriete rubriek in. Jippie, jippie! Deze keer is Mieke van der Weij de boekenmens in kwestie, leuk!

De 5 boeken van Mieke van der Weij

 1. W.G. van de Hulst | Bello
 2. Michel Tournier | De elzenkoning
 3. Jan Wolkers | Turks fruit
 4. Thomas Mann | De toverberg
 5. Elisabeth Leijnse | Cécile en Elsa, strijdbare freules
Boeken van mijn leven | Mieke van der Weij | #flowboekenchallenge

Vier nieuwe boeken voor mijn #flowboekenchallenge, want Turks fruit stond er al op. 175 zijn het er nu in totaal. De toverberg stond al wel op mijn noglezenlijst, maar de andere drie zijn helemaal nieuw voor me. Fijn! Met de laatste smokkel ik trouwens een beetje, het is namelijk een biografie en die hoeven eigenlijk niet op mijn lijst, maar de uitleg klonk zo aanstekelijk dat ik het er toch op zet. Een beetje vals spelen mag best tenslotte 😉

Boeken van mijn leven | Mieke van der Weij | #flowboekenchallenge

Ken jij één van deze boeken? En welke zou je als eerste lezen?

Previous Post Next Post

4 Reacties

 • Reply Literasa 4 september 2017 at 08:28

  Interessant lijstje! De Elzenkoning van Tournier is een klassieker die ik zeker nog wil lezen.

  • Reply Marloes 4 september 2017 at 20:42

   Ja, die klinkt heel goed. Gaat dus hoog op de lijst 🙂

 • Reply Lize 4 september 2017 at 08:47

  Ik ken de boeken niet maar las het artikel wel in de Flow en het lijken mij allemaal wel interessante boeken.

  • Reply Marloes 4 september 2017 at 20:43

   Dat vond ik dus ook 🙂

  Ik wil wel reageren