Flowboekenchallenge, Over lezen

Flow special: boeken en lezen | en een heel leuke verrassing!

Bladzijde26 in Flow Lezenspecial Dit weekend in de brievenbus, de Flow special over boeken en lezen! Heerlijk, daar ga ik me de komende weken lekker van genieten. Ik heb hem snel doorgebladerd en al veel leuks gezien. Waaronder een terugblik op mijn favo-rubriek: de boeken van mijn leven. De rubriek die centraal in mijn #flowboekenchallenge. En het allerleukst! Ik sta erin 🙂 Zo leuk! #trots

Bladzijde26 in Flow LezenspecialBedankt Flow!

Lief Flow-team, ik ben jullie zo dankbaar!!
Voor alle fijne artikelen, mooie bladzijden, kleine en grote wijsheden, goede ideeën, bergen inspiratie en al die heerlijke boekentips! Merci, merci, merci!
 
 
 
 

Op de foto is het niet goed te lezen, maar er staat:

“Boekenblogger Marloes begon in 2015 een project met als doel: alle fictieboeken lezen die ooit zijn genoemd in ‘De boeken van mijn leven’. Bekijk haar reviews op Bladzijde26.com/mijn-flow-boeken-van-mijn-leven-challenge.”

Previous Post Next Post

4 Reacties

 • Reply Lize 17 september 2017 at 12:46

  Wat leuk dat je in de Flow staat! Moet je die special boeken apart bestellen?

  • Reply Marloes 17 september 2017 at 15:53

   Thnx! Ik heb me een special-abo laten aansmeren, maar ze zijn ook los te koop 😀

 • Reply Tessa Heitmeijer 19 september 2017 at 16:08

  Wat supergaaf dat je genoemd bent in de Flow! WAUW !! 🙂
  Ik krijg ook een exemplaar opgestuurd en ben er zoo benieuwd naar! Het boek (zoals Flow het zelf in de mail omschrijft haha) ziet er in ieder geval erg mooi uit!

  • Reply Marloes 19 september 2017 at 19:42

   Dank je wel! Ik vind het ook echt zo leuk! 🙂 🙂 🙂
   En het is ook echt een leuke uitgave vind ik, met voor mij als boekenwurm heel herkenbare items. De boekenliefde straalt er vanaf.

   En wat leuk dat je op Bladzijde26 langskomt, ik heb zoveel bij jou meegelezen. De laatste tijd even wat minder wegens druk, maar ik kom snel weer gluren. Jij bent altijd goed voor hele goede boekentips 🙂 Dank daarvoor!

  Ik wil wel reageren