Iets anders

Bladzijde26 is jarig en wordt 3! Hiep hiep hoera!

Bladzijde26 is 3!Vandaag is het feest!

3 jaar geleden startte ik Bladzijde26, zat ik met de bibbers achter mijn laptop en klikte ‘publiceren’. Ik vond het zo spannend. Maar het pakte fantastisch uit. Mijn blog geeft me iedere dag energie, ik ben er ongelooflijk trots op en ik ben ontzettend blij dat ik toen heb doorgezet en Bladzijde26 ben begonnen.

Dip

Toch heb ik ook een flinke blogdip gehad dit jaar. ๐Ÿ™ Een boekenblog onderhouden naast een fulltime baan, een lekker druk sociaal leven en een wielrenfiets vroeg veel. Ik moest duidelijk even opnieuw mijn weg vinden in hoe mijn tijd in te richten, zodat er ruimte was voor alles wat ik leuk vind. Na onze vakantie in juni zette ik de knop om en blog weer minstens een keer per week. Het deed en doet me ontzettend veel plezier om te zien dat jullie me niet vergeten waren, ik voel me vereerd!

Bladzijde26 in Flow LezenspecialUp

Een absoluut hoogtepuntje ๐Ÿ™‚ van het afgelopen jaar is toch wel mijn naam in de Flow-special over boeken en lezen van een paar weken terug (hij is heel leuk! en ligt vast nog wel in de winkel). Ben zo trots daarin genoemd te zijn met mijn #flowboekenchallenge. Een challenge die ook nog is onwijs leuk is om te doen, ik heb daardoor al zoveel moois gelezen.

Mooiste boek

Bij een terugblik op een boekenblog hoort natuurlijk ook het mooiste boek dat gelezen is. Eigenlijk een onmogelijke vraag natuurlijk. Dus ik noem er 3 (tenslotte is Bladzijde26 nu 3):

Met de kanttekening dat ik ongetwijfeld morgen overtuigd ben dat ik het mooiste boek vergeten ben te noemen ๐Ÿ˜‰

Hmm… dat denk ik zelfs nu al, Duizend kleuren blauw van Nina George moet ik echt even noemen, omdat hierin mijn lievelingszin staat:

“Dat zegt ze, en het leven gooit de deur open en laat de zon binnen.”

Die zin doet me steeds weer glimlachen, zo mooi!

Plannen

Ik heb eigenlijk maar 1 plan: met heel veel plezier blijven bloggen. ๐Ÿ™‚ In ieder geval een keer per week en hopelijk ook vaak vaker. Over boeken en alles wat verder in me opkomt en een linkje met lezen heeft. Gewoon omdat het zo ontzettend leuk is om te doen!

Merci aan al mijn lieve lezers

Last but zeker niet least, wil ik jullie bedanken, lieve lezers! Jullie zijn met zoveel meer dan ik ooit gedacht had en dat doet me ontzettend veel plezier. Bladzijde26 voelt voor mij als een heerlijk warm bad. Merci, merci, merci!

X Marloes

Previous Post Next Post

19 Reacties

 • Reply Becky 30 september 2017 at 13:44

  Gefeliciteerd met je 3e blogverjaardag!

  • Reply Marloes 1 oktober 2017 at 12:31

   Dank je wel!

 • Reply Mona 30 september 2017 at 15:33

  Gefeliciteerd Marloes. Ik lees je blog met veel plezier. Ik doe er weer nieuwe leesideeen op. Zoek recensies op. En ik word altijd blij van al dat mooie boekennieuws!๐ŸŽˆโ˜บ

  • Reply Marloes 1 oktober 2017 at 12:31

   Dank je wel Mona! *bloos* Fijn dat je er zoveel plezier aan beleeft.

 • Reply Jacqueline 30 september 2017 at 20:19

  In de gloria voor bladzijde 26! Ik wens je nog vele blogjaren toe. En wij lezen graag met je mee!

  • Reply Marloes 1 oktober 2017 at 12:32

   Dank je wel! En gezellig ๐Ÿ™‚

 • Reply Lalagรจ 30 september 2017 at 20:28

  Gefeliciteerd en ga zo door!

  • Reply Marloes 1 oktober 2017 at 12:32

   Dank je wel! en ga ik doen ๐Ÿ˜‰

 • Reply Lize 1 oktober 2017 at 08:35

  Gefeliciteerd met je blogverjaardag! Ik blijf je recensies graag lezen (ook al reageer ik niet altijd) en hoop dat je ze gaat blijven schrijven.

  • Reply Marloes 1 oktober 2017 at 12:32

   Dank je wel Lize! Fijn dat je mee blijft lezen ๐Ÿ™‚

 • Reply Ludie 1 oktober 2017 at 23:08

  Gefeliciteerd, ik lees het met trots. Ga lekker zo door.

  • Reply Marloes 6 oktober 2017 at 21:12

   ๐Ÿ™‚ Dank je wel lieve mams!

 • Reply Margriet van Sonsbeek 2 oktober 2017 at 09:09

  Hoera! 3 jaar! Gefeliciteerd!
  Jij zat in een blogdip en ik in een leestip. Maar we zijn er allebei weer uit. ๐Ÿ˜‰
  Bedankt voor de inspiratie en motivatie. ๐Ÿ™‚

  • Reply Margriet van Sonsbeek 2 oktober 2017 at 09:10

   Uhm, ik bedoel leesdip.

   • Reply Marloes 6 oktober 2017 at 21:13

    Haha, ik had het niet eens gezien. En nu verdiep je je weer in een leestip, of niet?

  • Reply Marloes 6 oktober 2017 at 21:13

   ๐Ÿ™‚ Dank je wel! En graag gedaan ๐Ÿ˜‰

 • Reply Tessa Heitmeijer 5 oktober 2017 at 11:34

  Gefeliciteerd!! 3 jaar alweer, mooi jubileum! op naar nog veel meer mooie blogposts ๐Ÿ™‚

  • Reply Marloes 6 oktober 2017 at 21:14

   Dank je wel! Gaat helemaal goedkomen!

 • Reply Sue 10 oktober 2017 at 19:10

  Nog van harte!

 • Ik wil wel reageren