Iets anders

Happy New Year!

Happy New Year | Bladzijde26

Heel, heel veel geluk voor 2017. Laat het sprankelen, jubelen, schitteren en maak er een heerlijk, fantastisch jaar van!

Na een paar weekjes spijbelen, pak ik morgen de draad van Bladzijde26 weer op. Al verander ik wel een paar kleine dingetjes: ik ga minder boeken reviewen en meer niet-review-blogs schrijven (wel over lezen en boeken natuurlijk). Ik merkte dat die twee reviews in de week een belasting werd in plaats van fun en dat vind ik zonde. Dus daarom deze kleine verandering. Het kriebelt weer!

Previous Post Next Post

6 Reacties

 • Reply Lize 3 januari 2017 at 14:08

  De allerbeste wensen voor dit nieuwe jaar!

  • Reply Marloes 3 januari 2017 at 19:54

   Voor jou ook!!

 • Reply Marcia 3 januari 2017 at 15:23

  Gelukkig nieuwjaar! Ik wens je een jaar vol mooie boeken en toffe blogposts 🙂

  • Reply Marloes 3 januari 2017 at 19:54

   Voor jou niets minder!

 • Reply Anne 3 januari 2017 at 20:06

  Gelukkig nieuwjaar Marloes! En een goed voornemen, om meer plezier aan je blog te beleven. Hopelijk schrijf je nog wel een keertje een review van Het boek van wonderbaarlijke nieuwe dingen. Ik ben benieuwd wat je er van vindt, was het beste boek dat ik in 2015 heb gelezen. (Nou ja, van de 6 of zo, want lees bij lange na niet zoveel als jij…)

 • Reply Marloes 3 januari 2017 at 20:23

  Jij ook gelukkig nieuwjaar! Vind het erg leuk jou ook hier tegen te komen 🙂 De review over Het boek van de wonderlijke nieuwe dingen komt er vanavond aan. Maar ik ben lang niet zo positief als jij helaas. Het was gewoon niet mijn boek, wat ik wel erg jammer vind want de titel en cover blijven me aantrekken. Misschien was het simpelweg het verkeerde moment en moet ik het over een paar jaar nog eens proberen…

 • Ik wil wel reageren