Van 26 tot 26 | Wrap up

Van 26 tot 26: Januari 2017!

 Omdat ik donderdagavond een supergezellige borrel had, is deze een beetje vertraagd 🙂

Gelezen in januari

Gelezen in januari 2017

 1. Mario Vargas Llosa | Het ongrijpbare meisje ♥♥♥♥
 2. P.F. Thomése | De onderwaterzwemmer ♥♥♥♥
 3. Julie Heaberlin | Black Eyed Susans* ♥♥♥♥
 4. Ernest Hemingway | De oude man en de zee ♥♥♥♥♥
 5. J.K. Rowling | Harry Potter and the philosopher’s stone* ♥♥♥♥♥
 6. Carole Martinez | Het kasteel der Fluisteringen ♥♥♥♥
 7. Nina George | De boekenapotheek aan de Seine ♥♥♥♥♥
 8. J.K. Rowling | Harry Potter and the chamber of secrets* ♥♥♥♥♥
 9. J.K. Rowling | Harry Potter and the prisoner of Azkaban* ♥♥♥♥♥

Ik ben weer helemaal in de ban van Harry Potter. Ik luister ze nu met Storytel. In het Engels, verteld door Stephen Fry en ik word er zo blij van!

En verder…

Januari 2017

 • heb ik alweer veel te weinig foto’s gemaakt.
 • lijkt het alweer zo lang geleden, maar bij deze 26/26 hoort natuurlijk ook nog Oud&Nieuw. Wij vierden het met vrienden en veel lekker eten, en dat was heel gezellig! Volgend jaar weer 🙂
 • werd mijn grote kleine neef alweer 1, hij is zo leuk!
 • was ik ziek, gelukkig was het maar een dagje, maar buikgriep is niet leuk.
 • begon ik mijn eigen#happinessproject.
 • waren we 14 jaar bij elkaar ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ Bubbels dus!
 • had ik een heel goede shopmiddag: 7 nieuwe items voor mijn kledingkast 🙂
 • was er ons jaarlijkse swopfeestje. Met een stel meiden ruilen we ieder jaar kleding die we niet meer dragen. En dat is altijd supergezellig! Naast heel veel kleding is er ook altijd heel veel lekkers :p Ook dit jaar kwam ik weer met fijne swop-items thuis.
 • genoot ik van de prachtige foto’s die mijn vriendin Ingrid maakt. Check vooral haar instagram, haar natuurfoto’s zijn fantastisch mooi!
 • heb ik tijdens het luisteren naar HP heel veel gehaakt, het einde van mijn grannysquaredekenproject komt in zicht.
 • zagen we Ali B in het Theater aan de Parade. Ik was erg benieuwd, maar het was leuk. Vooral de tweede helft van zijn show, waarin hij dieper ingaat op de ontwikkelingen in ons land vond ik goed, sowieso heb ik erg gelachen.
 • dronk ik spontaan een wijntje met een lieve collega, dat was fijn.
 • en op de laatste dag dus die gezellige borrel met collega’s.

Plannen voor februari

Voor februari staat er nog niet heel veel in mijn agenda. Volgend weekend gaan we bij mijn oom op bezoek, daar heb ik veel zin in. Sowieso wordt het gezellig en hij heeft bovendien een boekencollectie waar ik alleen maar in verrukking naar kan kijken. Aanstaande woensdag ben ik vrij, dus veel tijd voor Bladzijde26, leuk! En verder ga ik lekker veel lezen denk ik, ook fijn 🙂

Lees- en luisterupdate

Dan nog een #currentlyreading. Op mijn oortjes dus Harry Potter, deel 4 inmiddels. Op mijn nachtkastje ligt mijn lieveling Het literaire aardappelschiltaartgenootschap van Guernsey, maar dan in de originele Engelse uitgave, heerlijk om te lezen. En naast mijn stoel liggen The Muse van Jessie Burton, een collega is hier heel enthousiast over en ik mocht het lenen = lief! Tot nu bevalt het goed 🙂  En ik ben ook nog bezig in Big Magic van Liz Gilbert, nog een paar bladzijden te gaan.

Challenge-updates

#boekperweek: 9/104 = dit lijkt me een prima begin!

#flowboekenchallenge: 39/118 = +0 in februari heb ik dus wat in te halen 🙂

#allesuitdekast: 2/21 = op schema

Wat zijn jouw plannen voor februari?

Previous Post Next Post

Nog geen reacties

Ik wil wel reageren