Iets anders

Wij gaan naar Londen! Hebben jullie nog tips?

Tips voor Londen gevraagdVolgend weekend is het eindelijk zover: we gaan naar Londen!

Kerstshoppen, eten bij Fifteen, het uitzicht bewonderen vanuit het Eye, een bezoekje aan The National Gallery en Westminster Abbey en heel veel dwalen door de stad… Ik heb er echt zo veel zin in ūüėĬ†Maar waar ik ook nieuwsgierig naar ben, hebben jullie misschien nog tips voor Londen? Boekwinkels, restaurantjes, ¬†straatjes/wijkjes en alles wat je verder wilt delen, ik ben met ieder lievelingsadresje even blij. Let me know!

Wat zijn jouw favoriete tips voor Londen?

Previous Post Next Post

5 Reacties

 • Reply Anna Maria Boland 3 december 2016 at 20:48

  Foyles boekhandel, Victoria and Albert Museum en Tate Modern. Oh, en British Library.
  Veel plezier in Londen!

 • Reply Audrey 4 december 2016 at 11:19

  Camden Town is echt een geweldige wijk! Toen ik er was had ik helaas geen tijd om alles te bekijken, maar het is zeker zo’n originele en creatieve wijk die je zeker eens moet gezien hebben in Londen! Als je tijd hebt, moet het zeker eens bezoeken!

 • Reply Literasa 4 december 2016 at 15:18

  Naar het schijnt is Daunt Books ook een heel mooie boekhandel. Have fun!

 • Reply Lalag√® 4 december 2016 at 20:35

  Wat leuk dat je naar Londen gaat ūüôā Bij Trafalgar Square zit een enorme boekwinkel van Waterstones. Vlak daarbij is Cecil Court, een straat met allemaal boekwinkels, met verschillende thema’s.

 • Reply Amber 5 december 2016 at 10:44

  Oeh, leuk zeg! Zal wel heel druk zijn denk ik! Qua boekwinkel kan ik je Hatchards aanraden op Piccadilly. Groot, super aanbod en fijne mensen. En ik zou je aanraden (mocht je tijd hebben) om naar de musical van The Lion King te gaan (als je niet al eens geweest bent). Super! The British Museum is ook heel erg leuk om even te bezoeken (doe vooral de korte hoogtepunten-route, anders is het geen doen. Bovendien zie je dan de Rosetta Stone – toch leuk), en in een van de zijstraatjes van het museum zit een heerlijke Thai. Echt jammer dat ik niet onthouden heb welk straatje, maar mocht je die tegenkomen (wel echt klein, een soort gat in de muur): aarzel niet en ga daar eten. Lekkerste. Ooit.

 • Ik wil wel reageren