Leesvoorraad

Bieb, bieb, bieb… nieuwe leesvoorraad #11

2016-11_alles

Een lekker dagje vrij, daar hoort een bezoekje aan de bieb bij. Nou ja, niet altijd, maar het is wel fijn als het zo is. Vandaag was dus zo’n dag en naast de bieb bezocht ik ook de boekwinkel, de Doppio en kocht ik nieuwe schoenen, feest!

Op de foto’s staan niet alle boeken, ik was kennelijk niet helemaal scherp en nu is het te donker, volgende keer zal ik beter opletten. 😉

Voor mijn #flowboekenchallenge

2016-11_2

 • Theo Thijssen | Kees de jongen
 • Philippe Claudel | Het kleine meisje van meneer Linh
 • Ian McEwan | Het kind in de tijd

Omdat ik dit jaar zover mogelijk wil komen met mijn #flowboekenchallenge koos ik drie boeken van mijn lijst. Het kind in de tijd nam ik al eens vaker mee, deze keer ga ik hem ook echt lezen, beloofd! Sinds Hoe lees ik? ben ik erg benieuwd naar Het kleine meisje van meneer Linh, gelukkig staat deze maar liefst twee keer op de lijst. En Kees de jongen, een klassieker natuurlijk, maar ik heb het nog nooit gelezen, schande, dus daar breng ik de komende weken verandering in.

Zomaar

2016-11_1

 • Mario Vargas Llosa | Het ongrijpbare meisje

Een collega tipte me deze schrijver. Ik kende hem helemaal niet, maar mijn collega was erg enthousiast. En omdat het boek dat een andere collega me tipte me zo goed beviel (Naar de overkant van de nacht van Jan van Mersbergen – morgen verschijnt mijn review), nam ik deze mee naar huis. Ik ben benieuwd!

Ik nam trouwens ook nog twee boekjes over contentmarketing mee, maar dat is niets voor Bladzijde26.nl

En ook nieuw in mijn boekenkast

loving-wool_cover

 • Haruki Murakami | De kleurloze pelgrimsjaren van Tsuruki Tazaki
 • Ingrid van Willenswaard | Lov-ing Wool
 • Marijke Berkenpas, Gaby Herweijer, Jolien Klamer, Liesbeth Smit | Eet als een expert
 • Anna Levander | Morten

Nog even een kleine update van boeken die onlangs nieuw in mijn kast zijn verschenen. De Murakami kreeg ik voor mijn verjaardag, altijd fijn! Ook Lov-ing Wool was een verjaarspresentje, van mijn moeder♄, het is een reuzefijn boek dat ik binnenkort eens zal reviewen, een crea-boek, dat is weer eens wat nieuws op Bladzijde26.

Ook Eet als een expert review ik zeker binnenkort, ik kocht het vanmiddag naar aanleiding van een artikel in de Next afgelopen week. Mijn eerste indruk is heel positief. En tot slot Morten, dat was een gratis exemplaar vanwege NederlandLeest en dat is nooit weg natuurlijk.

eet-als-een-expert

Naar welk boek ben jij het meest nieuwsgierig?

Previous Post Next Post

2 Reacties

 • Reply LalagĂš 9 november 2016 at 20:03

  Mooie buit! Die Murakami staat ook nog op mijn e-reader te wachten, maar ik ben ook wel benieuwd naar wat je van ‘Kees de jongen’ vind. Die trekt mij niet direct, maar is wel zo’n klassieker die je eigenlijk gelezen moet hebben.

 • Reply Lize 11 november 2016 at 09:04

  Mooie buit! Ik ben nieuwsgierig naar je recensie van lov-ing wool en ook wel naar die van eet als een expert.

 • Ik wil wel reageren