Iets anders

BBBookstagram-challenge: een terugblik

Oh, wat vond ik het leuk om te doen die Blossom Books Bookstagram-challenge! En wat ben ik stiekem trots op mijn Instagramfeed van de afgelopen maand. 🙂 Die deel ik daarom maar al te graag met jullie. Net als mijn ervaringen natuurlijk, maar eerst … plaatjes kijken!

Bookstagram challenge augustus 2016

En zo begon het! Van rechts naar links, onderaan beginnen: TBR augustus | signed, sealed, delivered | #shelfie | zomaar | favo leesplek | meeste boeken van een auteur

Bookstagram challenge augustus 2016

Beste plottwist | #bookandflowers | #currently reading + bladzijde 26 | hardback vs paperback | Theaterfestival Boulevard | favo boek + 5 feitjes over mij | reread | favo novelle/bindup | regenboog van boeken

Bookstagram challenge augustus 2016

Onderweg | aanrader standalone | bieboogst | favo omslag | favo trilogie | laatst gekochte boek | blij boek | bloggen aan mam’s keukentafel | strand in Zeeland

Bookstagram challenge augustus 2016

Beste einde | aanrader! | boek + natuur | boek waardoor je moest huilen | Watersnoodmuseum Ouwerkerk | books + coffee | Oosterschelde | zelfde boek, meerdere exemplaren | wanderlust

Bookstagram challenge augustus 2016

En tot slot: boek + zomer | in 1x gelezen | I like big books and I cannot lie | #currentlyreading | lievelingsquote uit boek | book haul | 5 hartjes boek | boek bf/gf #bookcrush | wrap up

Superleuk zo’n #bookstagram-challenge!

Dat zei ik al 🙂 en soms ook best pittig, want niet bij alle thema’s had ik meteen een boek in mijn hoofd. Zeker toen ik een weekje bij mijn moeder logeerde en dus niet mijn eigen boekenkast tot mijn beschikking had, was het soms even zoeken. Het lastigste thema vond ik de #bookcrush, die heb ik dan ook over geslagen en op de laatste dag nog ingehaald, ineens had ik een mindwave. Het leukst vond ik de regenboog, die ga ik zeker nog eens maken!

Erg leuk ook om te kijken op de Instagrams van andere boekenwurmen, wat zijn er veel mooie kiekjes gemaakt! Het was echt enorm inspirerend. Het is dat ik ook gewoon nog moet werken, anders keek ik de hele dag insta-plaatjes. #wordikblijvan

De foto van mijn stapel Harry Potters kreeg de meeste hartjes, op de voet gevolgd door die van mijn boekenkast en mijn favo leesplek. Ik zat helemaal te stuiteren! (Ik ben ook niets gewend, heb helemaal nog niet zoveel volgers en wist dus niet wat me gebeurde).

Sowieso vond ik dat het allerleukste, de reacties! Via Insta, maar ook daarbuiten. Collega’s reageerden echt heel lief en leuk. Daarom ga ik vrolijk op eigen houtje verder. Er zijn nog zoveel leuke boekenthema’s, dus ik wil proberen in september weer iedere dag een foto te posten. Vandaag is het thema: #prettyinpink

Heb jij ook meegedaan? Hoe vond jij het?

Previous Post Next Post

4 Reacties

 • Reply Literasa 5 september 2016 at 08:33

  Foto’s om blij van te worden, heel mooi! Wat is de titel van het gele boek (favoriete omslag)?

  • Reply Marloes 6 september 2016 at 06:20

   Dat is A room with a view van EM Forster. Staat al jaren bij me in de kast, en ik word er nog steeds blij van. Dank je wel trouwens!

 • Reply Lize 6 september 2016 at 08:40

  Ik heb in het begin meegedaan maar omdat ik mijn gelezen boeken niet bij houd was het uiteindelijk te moeilijk om te blijven meedoen.

 • Reply zwartraafje 6 september 2016 at 10:46

  Ik vond het echt leuk om mee te doen. Zowel het bewonderen van anderen hun foto’s als het nadenken over welk boek in aanmerking kwam bij een specifieke opdracht. Dat ik nu een heel deel foto’s heb die ik op mijn blog kan gebruiken is natuurlijk ook mooi meegenomen.

 • Ik wil wel reageren