Flowboekenchallenge

Casper Luckerhof | mijn #Flowboekenchallenge #3

Nieuwe boeken voor mijn #FlowboekenchallengeWat is het toch iedere keer weer een cadeautje, die Flow in de bus :). Ik word er zo blij van! En nu dubbel blij, want mijn favo-rubriek staat er weer in: De boeken van mijn levenDit keer is de beurt aan Casper Luckerhof, die je misschien kent van het DWDD-boekenpanel. Hij is in het dagelijks leven redacteur bij uitgeverij Hollands Diep.

Nieuwe boeken voor mijn #Flowboekenchallenge

De 5 boeken van Casper Luckerhof

Nieuwe boeken voor mijn #FlowboekenchallengeVier nieuwe! Alleen de Murakami heb ik al gelezen, ook voor de #Flowboekenchallenge, en dat belooft wat voor de andere vier, want die vond ik prachtig. Fijn ook Gustave Flaubert tegen te komen, die stond nog niet op de lijst en hoort er volgens mij wel bij. 🙂 Ik las eerder Madame Bovary al van hem, mooi!

Ook leuk trouwens, in deze Flow stond ook de quote van Murakami die ik alweer een tijd geleden als weekendwijsheid blogde. Ook daar word ik dus blij van.

Intussen kan ik deze challenge maar moeilijk bijbenen, maar wat vind ik het toch leuk om te doen. Ik kom zo veel moois tegen dat ik anders nooit had gevonden! Dus ik blijf vrolijk achter de feiten aanlopen, ooit vink ik de lijst helemaal af… maar wanneer dat ooit gaat zijn, Joost mag het weten.

Nieuwe boeken voor mijn #Flowboekenchallenge

Ook Flow, maar geen challenge 🙂

Nieuwe boeken voor mijn #FlowboekenchallengeOmdat ik groot fan ben van de Flow én omdat ik het Frans zo’n prachtige taal vind én omdat ik heel nieuwsgierig was naar de Franse editie, heb ik op mijn laatste vakantiedag in Frankrijk nog de Franse Flow gekocht (op de foto links). Zo leuk om die eens te lezen en bekijken! En als ik straks behoefte heb aan vakantiegevoel, dan hoef ik hem er maar bij te pakken. Een superleuk souvenir.

Koop jij wel eens buitenlandse tijdschriften?

Previous Post Next Post

4 Reacties

 • Reply Plien 28 juli 2016 at 09:49

  Ook genoteerd! Ik ben nu eerst met Hebban reading categorieën uitdaging bezig, daarna mogelijk deze en 1 van de penguin uitdaging. Heerlijk zo gevarieerd lijst, daardoor stap ik buiten mijn comfortzone.

  • Reply Marloes 31 juli 2016 at 13:42

   Jij bent voorlopig onder de pannen 😉

 • Reply Lize 28 juli 2016 at 18:57

  Toen ik studeerde moest ik Franse tijdschriften lezen over de actualiteit enzo. Ik vond dat wel interessant maar heb het jammer genoeg niet volgehouden. De Flow in het Frans lijkt me nog wel leuk om te lezen.

 • Reply Marloes 31 juli 2016 at 13:46

  Heb jij Frans gestudeerd? Dat heb ik ook overgewogen, maar het schrikbeeld van voor de klas staan heeft me daarvan weerhouden. Vind ik eigenlijk best jammer, dus wie weet ooit, als ik tijd en geld te veel heb…

 • Ik wil wel reageren