Iets anders

De Blossom Books Bookstagram Challenge! Ik doe mee :)

Blossom Books Bookstagram Challenge

Dit plaatje kwam ik van de week tegen op de Instagram van Judith van Biebmiepje.nl. Superleuk idee! Dus ik doe mee aan deze Bookstagram-challenge:) Ik ben ontzettend benieuwd naar alle foto’s die gaan verschijnen. Sommige thema’s zijn zo leuk bedacht, in mijn hoofd draaien nu al constant radertjes: welk boek voor welke dag?

Vanaf morgen gaat de bookstagram-uitdaging van start en plaats ik dus iedere dag een nieuwe foto op mijn Instagram (@marloesbomer). En aan het eind doe ik natuurlijk een wrap up op Bladzijde26.

Wil je meedoen? Check de website van Blossom Books. Meekijken? #BBbookstagram

Doe je ook mee? Laat dan in een reactie je Instagram-naam achter, dan kom ik je volgen, leuk! 

Previous Post Next Post

9 Reacties

 • Reply Plien 31 juli 2016 at 18:07

  Denk dat ik mee doe. Alleen de laatste dagen doe ik of voor mijn vakantie of na mijn vakantie. Heb dan geen internet. Volg jou nu op instagram. Mijn naam is plien75

  • Reply Marloes 1 augustus 2016 at 19:38

   Ik volg jou ook 🙂 Wat heerlijk dat je nog een vakantie in het vooruitzicht hebt! Geniet!

   • Reply Plien 1 augustus 2016 at 20:40

    Ik zag het 😊 ja en dat is altijd leesvakantie.

 • Reply Marcia 1 augustus 2016 at 10:32

  Ik doe ook mee aan deze challenge! Meestal houd ik zoiets niet tot het einde vol, maar wie weet lukt het me deze keer wel ^^

  • Reply Marloes 1 augustus 2016 at 19:38

   Leuk! Hoe vind ik je?

 • Reply Lize 2 augustus 2016 at 10:08

  Ik doe ook mee aan deze challenge. Mijn naam is Lizemie2 maar ik denk dat we elkaar al volgen.

  • Reply Marloes 3 augustus 2016 at 09:52

   Klopt!

 • Reply zwartraafje 3 augustus 2016 at 19:14

  Ik heb echt nog maar net een Instagram-account aangemaakt maar blijkbaar was mijn timing perfect vermits ik helemaal fan ben van zo’n challenge en ik nu dus eindelijk een keertje via Instagram kan meedoen. Vroeger deed ik dat via Twitter of mijn blog maar nu doe ik het dus zoals het hoort. 🙂 Ik ga zo meteen eens zien of ik je al aan het volgen ben.

  • Reply Marloes 5 augustus 2016 at 07:26

   Leuk! Dat je ook meedoet, ik ga je opzoeken.

  Ik wil wel reageren