Weekendwijsheid

Weekendwijsheid | P.J. O’Rourke

Always read something that will make you look good if you die in the middle of it. | P.J. O'Rourke

Dit is nou iets waar ik zeker niet over nadenk als ik een boek uitkies. Het klinkt een beetje als, zorg altijd dat je ondergoed bij elkaar past, want stel je voor dat je in een ambulance terechtkomt. Net of iemand daar dan mee bezig is!

Nee hoor, ik kies mijn boeken omdat ik ze wil lezen, omdat ik er zin in heb en niet omdat ze goed staan op mijn lees-cv. Al denk ik soms echt wel eens dat het maar goed is dat niemand ziet welk boek ik nu weer lees (nee, ik vertel jullie niet alles, er zijn boeken die ik ook als boekblogger geheimhoud omdat ze echt te erg zijn).

En ja, met mijn #Flowboekenchallenge zit er natuurlijk ook wel eens een boek tussen dat me van tevoren niet zo aanspreekt, maar vaak blijkt het dan toch vaak heel mooi te zijn. Ze staan natuurlijk ook niet voor niets op die lijst en het zijn ook geen boeken die in de categorie van P.J. O’Rourke vallen. Al vind ik eigenlijk dat geen enkel boek in die categorie valt, wat maakt het uit wat een ander vindt, smaken verschillen gelukkig!

Lees jij wel eens een boek waarvan je liever hebt dat niemand weet dat je dat leest? 

 

Previous Post Next Post

Nog geen reacties

Ik wil wel reageren