Van 26 tot 26 | Wrap up

Van 26 tot 26: Maart 2016!

Wat een fijne maart was dit 🙂

Gelezen in maart

Gelezen in maart 2016 | Bladzijde 26

Deze maand las en luisterde ik 9 boeken. Welk boek het mooiste was weet ik niet goed, het is een nek-aan-nek-race tussen Hersenschimmen en Vele hemels boven de zevende. Ik vond ze allebei heel erg prachtig. Het leukste boek weet ik wel, dat was De taarten van Marie. Maar eigenlijk waren ze allemaal erg fijn.

Challenge-updates

#boekperweek + #hrc: 24/104

#flowboekenchallenge: 17/102

#allesuitdekast: 10/62

En verder…

Dit is wat ik deed in maart 2016

 • Ik genoot van het vakantiegevoel van het eerste weekenden van deze van 26 tot 26. Wat een heerlijk weer! Toeren met de cabrio en op zoek naar sneeuwklokjes in het bos. En lekker door de stad struinen op zoek naar cadeautjes en ander leuks met een terrasje om het af te sluiten, echt zo fijn. 
 • Ik bezocht de expositie van Jeroen Bosch in het Noordbrabants Museum. Heel bijzonder! Ik ben heel blij dat ik in april nog een keer mag.En wist jij dat een albumcover van Michael Jackson geïnspireerd is op het werk van Jeroen Bosch? Dat leerde ik van dit filmpje. Er zijn trouwens nog meer van die filmpjes, erg leuk om te zien waar je zijn werk allemaal terugziet.

 • Ik bracht ook weer een bezoekje aan de bieb, altijd fijn.
 • Ook kletste ik met vriendinnen en aten we kaasfondue en tapas (niet tegelijk), wel allebei erg gezellig en lekker! 
 • Tijdens de Boekenweek moest ik gewoon wel een bezoekje aan de ‘echte’ boekwinkel brengen én iets kopen natuurlijk. Ik ben heel benieuwd naar mijn aankoop: Als de winter voorbij is van Thomas Verbogt
 • Voor kerst kreeg ik van mam een nieuwe bedel voor mijn armband, daar zat zo’n registratiekaartje bij. Onder het motto “niet geschoten is altijd mis” heb ik me geregistreerd als fan, en joehoe! ik won een nieuwe glaskraal. Dank je wel Trollbeads!
 • Alexandra Heminsley wist mij met haar Running like a girl te inspireren om weer te gaan hardlopen (of nou ja, iets harder lopen). Ik ben nu alweer 5 keer geweest en dat voelt echt heel goed! Blij mee dus 🙂
 • J was jarig en dat betekent gezelligheid. Voor 2 keer visite (vrienden en familie) bakte ik 3 taarten, superlekker 🙂 Vooral de chocoladepralinétaart uit Home Baked vond ik erg lekker. Morgen verschijnt trouwens een review van dit fantastisch leuke bakboek.

Plannen voor april

Nog een keer Jeroen Bosch, deze keer met zijn vieren. Ik ben benieuwd wat J en zijn zus + vriend ervan vinden. Mam komt logeren, dinsdag al. We gaan woensdag heerlijk samen door mijn Den Bosch struinen en al mijn favo adresjes bezoeken. Zin in! En ik wil graag naar het Rijksmuseum voor de exposities Catwalk en Breitner: Meisjes in kimono. Verder hoop ik vooral van heel veel mooi weer te kunnen genieten en lekker te lezen en bloggen.

Lees- en luisterupdate

Zoals altijd sluit ik af met een #currentlyreading. Op mijn oortjes A week in Paris van Rachel Hore, voor het slapengaan in bed lees ik Het huis van de zeven zusters van Elle Eggels. Gewoon om te lezen in mijn paarse fauteuil heb ik nu nog Narziss en Goldmund van Herman Hesse en daarna is Een regenboog in de nacht van Claire King aan de beurt (daar verheug ik me heel erg op!).

Wat zijn jouw plannen voor april?

Previous Post Next Post

4 Reacties

 • Reply Lalagè (@Lalage_) 26 maart 2016 at 17:20

  Wow jij hebt veel Trollbeads! Ik heb inmiddels ook al een aardige verzameling 🙂 Meestal draag ik ze aan een ketting (van leer), omdat die armband zo zwaar is en dan gaan alle kralen naar de onderkant van mijn pols. Gaat dat bij jou wel goed?
  Diana Gabaldon wil ik ook eens gaan lezen, volgens mij zijn dat heerlijke boeken en het past bij mijn voornemen om wat vaker een dikke pil te kiezen.
  In april hoop ik Anne Eekhout te gaan ontmoeten. Haar tweede boek ‘Op een nacht’ is net uitgekomen. Ik ben nu halverwege. Over een paar weken kan je op mijn blog lezen hoe ik het vond… het kan nog alle kanten op.

  • Reply Marloes 28 maart 2016 at 10:34

   Ik ben al jaren aan het sparen, denk dat ik mijn armband al wel 10 jaar heb. Omdat ik er zoveel heb heb ik niet zo’n last van dat naar onderen zakken, maar aan een leren ketting is ook erg mooi!
   Wat leuk dat je Anne Eekhout gaat ontmoeten, veel plezier alvast! En ik zal je blog in de gaten blijven houden. 🙂

 • Reply zwartraafje 27 maart 2016 at 15:43

  Mooi gevulde maand en wat leuk dat je dankzij die wedstrijd je armband kon aanvullen. De boeken van Diana Gabaldon lees ik zelf ook heel graag. Ik ben ze beetje bij beetje aan het aankopen tot ik de reeks compleet heb. In april heb ik afgesproken met een vriendin en ook een dagje met mijn nichtje. Verder is het Boekenfestijn in Mechelen, hoop ik volgend weekend naar F.A.C.T.S. in Gent te gaan, is er een groot familiefeest en jammer genoeg staan er ook enkele bezoekjes aan het ziekenhuis op de planning.

  • Reply Marloes 28 maart 2016 at 10:35

   Oh wat een fijne plannen! Jammer dat er ook ziekenhuisbezoek op de planning staat, sterkte alvast!

  Ik wil wel reageren