Van 26 tot 26 | Wrap up

Van 26 tot 26: februari 2016!

Alweer een jaar geleden begon ik met deze rubriek. Toen las ik wel elf boeken (maar werkte ik wel iets minder dan nu), waaronder De boekenapotheek aan de Seine van Nina George, één van mijn absolute favorieten van vorig jaar. De weekplanner waar ik toen ook over schreef is allang weer verleden tijd, nu gebruik ik mijn bullet journal voor het plannen en dat werkt eigenlijk fijner (maar daar zal ik nog wel eens een post aan wijden).

Nou ja, februari 2016 dus. 🙂

Gelezen in februari

Gelezen in februari 2016

 1. Carol Birch | Jamrachs menagerie ♥♥♥♥
 2. Sigge Eklund | Het labyrinth ♥♥
 3. Susan Cain | Stil ♥♥♥♥
 4. Jill Mansell | Je bent geweldig* ♥♥♥
 5. Diana Gabaldon | De reiziger* ♥♥♥♥
 6. Marion Bloem | Geen gewoon Indisch meisje ♥♥♥
 7. Hendrik Groen | Pogingen iets van het leven te maken – Het geheime dagboek van Hendrik Groen, 83 3/4 jaar ♥♥♥♥

Ik las niet zo heel veel, heb vooral heel veel geluisterd. Ik was wat ziekig (ja, alweer = niet leuk) en heb mezelf een proefabo op Storytel cadeau gedaan en ik ben dus fan. Heerlijk om tijdens het haken of lopend naar de trein te luisteren naar mijn favo boeken.

Challenge-updates

#boekperweek + #hrc: 15/104

#flowboekenchallenge: 17/102

#allesuitdekast: 5/57

En verder…

Gedaan in februari 2016

 • Bezocht ik de bibliotheek en ging blij met nieuwe leesvoorraad naar huis.
 • Ging ik met vriendinnen naar Panorama Mesdag. Fantastisch! Ik was er nog nooit geweest en had iets heel anders verwacht, maar ik heb echt met open mond staan kijken. Wat een schilderij!
 • 2 februari waren er in Nederland zeldzame parelmoerwolken te zien. Ik zag ze ook! Ik stond op het station van Boxtel met mijn moeder te bellen, toen ik de meest mooie luchten voorbij zag komen.
 • De avond voor Valentijn zijn we lekker uit eten geweest bij Pollevie.
 • Voor mijn verjaardag in oktober had ik zo’n gezellige pot met alle ingrediënten voor koekjes erin gekregen. Die heb ik dus op Valentijnsdag gebakken. Havermout met cranberries. Heel erg yum!
 • Ik ben ook nog een dagje bij mijn broer en zijn gezin op bezoek geweest, lekker knuffelen met mijn kleine neefje en kleien, verven en Prinses Fiona-filmpjes kijken met mijn nichtje. Heel leuk!
 • Omdat onze bank wat versleten raakt, zijn we op bankenzoektocht geweest, we hebben nu de Aikon van Designonstock op het oog… maar we zijn er nog niet helemaal uit. Mooi excuus om af en toe te mogen woonshoppen!
 • Mijn collega’s vind ik misschien wel het allerleukste aan mijn baan. Borrelen is altijd gezellig en dat deed ik dus ook de afgelopen maand (wel 3x).

Plannen voor maart

In maart is J jarig, dat wordt dus taarten bakken! Yum 🙂 Verder komt mams logeren en gaan we gezellig eten bij vrienden. En natuurlijk hoop ik lekker veel te kunnen lezen en bloggen, maar morgen ga ik eerst eens van het mooie weer genieten, lekker wandelen en een tochtje in de cabrio maken. *zoekt Grace Kelly-zonnebril en shawl*

Lees- en luisterupdate

Tot slot is het weer tijd voor een #currentlyreading. Op mijn paarse stoel lees ik De verzamelde werken van Maarten Biesheuvel (althans, daar hoop ik vanavond in te beginnen), op mijn nachtkastje ligt (nog steeds) De leesclub van Elizabeth Noble. In de trein lees ik Rose van Rosita Steenbeek, als ik tenminste niet luister naar Terugkeer naar Inverness van Diana Gabaldon.

Ben jij wel eens bij Panorama Mesdag geweest?

Previous Post Next Post

5 Reacties

 • Reply Lalagè (@Lalage_) 27 februari 2016 at 21:54

  Panorama Mesdag is erg mooi. Ik was er jaren geleden, maar kan het me nog goed herinneren.

 • Reply Lizesboeken 28 februari 2016 at 14:26

  Boeken luisteren… Dat zou ik toch eens moeten proberen. Ik weet niet of het iets voor mij is maar kan me voorstellen dat het wel makkelijk is als je onderweg bent of tijdens het handwerken.

  • Reply Marloes 28 februari 2016 at 18:32

   Bij Storytel kan je twee weken gratis proberen…

 • Reply Literasa 28 februari 2016 at 18:12

  Panorama Mesdag kende ik niet, maar lijkt me wel de moeite!

  • Reply Marloes 28 februari 2016 at 18:31

   Het is echt heel bijzonder! Ik wist echt niet wat ik zag. Dus als je ooit eens in Den Haag bent… 🙂

  Ik wil wel reageren