Over lezen

Luisteren jullie al met Storytel?

Storytel: lekker haken terwijl ik luister naar een boekDe afgelopen weken kwam ik het werkelijk overal tegen, Storytel. Een soort abonnement op luisterboeken. Voor een tientje per maand kan je heel veel boeken luisteren. Jullie weten al wel dat ik dat graag doe. De Luisterbieb-app van de Bibliotheek heb ik echt heel veel gebruikt het afgelopen jaar, maar ik ben een beetje door het aanbod heen, dus ik was wel toe aan iets nieuws. Zeker omdat ik ook weer wil gaan hardlopen en dat doe ik toch het liefst met een boek op mijn oren (ja, ik weet het, maar voor mij werkt het).

Dus toen ik op Team Confetti, een van mijn favo niet-boekenblogs, een enthousiaste post las van een andere luisterboekfan, heb ik meteen een proefabonnement genomen. Ik ben aangenaam verrast door het aanbod, er zitten echt fijne boeken bij. En echt andere boeken dan in de Luisterbieb-app, dus dat is ook fijn. Ik verheug me al op mijn hardlooprondjes :).

Mijn boekenplank

Ik heb meteen drie boeken op mijn ‘boekenplank’ gezet die ik graag nog wil lezen. The Great Gatsby van F. Scott Fitzerald, Ik geef je de zon van Jandy Nelson en Je bent geweldig van Jill Mansell. Ik ben het meest nieuwsgierig naar Ik geef je de zon dus die ga ik als eerste proberen, hopelijk is het woensdag droog weer en kan ik een rondje hardlopen (ja, ik weet dat het ook in de regen kan, maar daar word ik niet blij van, zeker niet als ik aan het opbouwen ben).

Het stukje hierboven schreef ik al twee weken terug, inmiddels heb ik al heel wat geluisterd (en nog niet hardgelopen trouwens, wel veel gehaakt) en weet ik dus ook beter wat ik aan Storytel heb. Ik ben enthousiast! Ik heb wel ontdekt dat ik het liefst boeken luister waarin het verhaal belangrijker is dan de mooie zinnen. Ik geef je de zon ga ik dus als gewoon boek lezen, maar Je bent geweldig voldeed helemaal. Nu ben ik verzeild in De Reiziger van Diana Gabaldon, die heb ik al eens als gewoon boek gelezen en als serie gekeken, maar ook als luisterboek is hij fijn.

6x waarom Storytel zo fijn is:

  1. De app is lekker snel, je kan echt meteen luisteren naar het boek van je keuze.
  2. De timer, voor als je tijdens het luisteren in slaap wilt vallen, werkt erg fijn.
  3. Het aanbod is fantastisch!
  4. De zoekfunctie, die werkt echt.
  5. De app reageert altijd op de pauze-knop aan mijn oortjessnoer.
  6. Had ik al gezegd dat het aanbod fantastisch is?

Heeft Storytel jou al weten te verleiden tot een proefabo?

Previous Post Next Post

Nog geen reacties

Ik wil wel reageren