Flowboekenchallenge

Hannah Bervoets | Mijn #Flowboekenchallenge #1

Hannah Bervoets | Flow Magazine 2016 | De boeken van mijn leven | #flowboekenchallengeIn de Flow van deze maand staat weer een nieuwe editie van mijn favoriete rubriek ‘De boeken van mijn leven’ en jullie weten wat dat betekent: de lijst wordt weer langer! Dit keer is schrijfster Hannah Bervoets het middelpunt. Je kent haar misschien van Lieve Céline, Alles wat er was of Efter. En nu is er haar nieuwste boek, Ivanov en staat ze in de Flow.

De nieuwe titels

De eerste twee heb ik al gelezen, Bright lights, big city las ik ooit voor mijn lijst, maar eerlijk gezegd weet ik niet meer wat ik ervan vond. Ik zou het dus nog eens kunnen lezen in de toekomst, maar voorlopig vink ik hem af, ik heb hem tenslotte gelezen. 🙂 Alsof het voorbij is kregen we een paar jaar geleden cadeau van goede vrienden, een heel mooi boekje.

Naar die andere drie ben ik nu al nieuwsgierig. Van Eugenides las ik jaren geleden al De zelfmoord van de meisjes en ik dacht dat ik ook wel iets van Connie Palmen heb gelezen, ik weet alleen niet meer watUiteraard heb ik wel van Frankenstein gehoord, ik zou dat zelf nooit kiezen dus ik ben heel benieuwd wat ik daarvan vind.

Flow Magazine 2016 #flowboekenchallengeHet volgende boek dat ik lees voor deze challenge is al het zeventiende! Dit weekend ga ik het halen bij de bieb. Ben je benieuwd welke boeken ik allemaal ga lezen en/of al gelezen heb, kijk dan hier: #flowboekenchallenge.

Previous Post Next Post

Nog geen reacties

Ik wil wel reageren