Leesvoorraad

Bieb bieb bieb… nieuwe leesvoorraad #5

De oogst van een bezoekje aan de bibliotheekRegen, regen en nog eens regen… dat was wel het beeld van deze zaterdag. Prima weer om een uurtje naar de bieb te gaan. Vanwege mijn #allesuitdekast-challenge nam ik niet al te veel boeken mee, al zit er ook echt een hele dikke pil bij!

Voor mijn #flowboekenchallenge

Nieuwe boeken voor mijn #flowboekenchallenge

 • Geen gewoon Indisch meisje | Marion Bloem
 • Verzameld werk – deel 1 | J.M.A. Biesheuvel

Van Marion Bloem las ik ooit Matabia, en met ooit bedoel ik ergens op de middelbare school. Het maakte indruk op mij, want ik ben het nooit vergeten en dat kan ik lang niet van alle boeken die ik in die tijd las zeggen. Ik ben dus benieuwd naar dit boek. En dan een dikke pil van Biesheuvel, het eerste van drie delen, negenhondernogwat pagina’s elk. Daar ben ik dus wel even zoet mee. Ik hoop zo dat het me bevalt, want anders wordt het een heel zware bevalling ben ik bang.

Non-fictie

Nieuwe non-fictie boeken

 • Soep | Anne-Catherine Bley
 • Stil: de kracht van introvert zijn | Susan Cain
 • In beeld met Instagram in 60 minuten | Kirsten Jassies

Die eerste ga ik uiteraard reviewen, ik ben de laatste tijd nogal into soep, dus dit lijkt me een leuk boek om eens te proberen. Op mijn werk ging het van de week over het verschil tussen introverte en extraverte mensen, een collega tipte dit boek en weer een ander de Ted-presentatie van de schrijfster. Die laatste heb ik vrijdag gekeken (aanrader) en nu ben ik ook heel benieuwd naar het boek. En dan nog een klein boekje over Instagram, ik vind de boekjes uit deze serie altijd makkelijk weglezen en ik steek er meestal wel iets van op. Ik doe wel iets met Instagram, gewoon omdat ik het leuk vind, maar ik ben toch ook wel benieuwd of ik er meer uit kan halen.

Previous Post Next Post

2 Reacties

 • Reply Lalagè (@Lalage_) 31 januari 2016 at 14:48

  Ha leuk, ik ben ook Biesheuvel aan het lezen: ‘In de bovenkooi’. Het ene verhaal vind ik geniaal en het andere saai, ben benieuwd hoe het jou zal vergaan!

 • Reply Lizesboeken 1 februari 2016 at 09:30

  Veel leesplezier!

 • Ik wil wel reageren