Leesvoorraad

Bieb bieb bieb… nieuwe leesvoorraad #4

Nieuwe leesvoorraad 20 december 2015Afgelopen zondag maakte ik weer eens een tripje naar de bibliotheek, had al wat eerder gemoeten, maar ik houd maar weinig tijd over de laatste tijd, dus hop, daar ging weer een paar euro. Ik heb zelfs twee boeken niet gelezen, gewoon niet aan toegekomen, ook omdat mijn hoofd de laatste dagen nu niet direct stond naar zware literatuur. Het kind in de tijd  van Ian McEwan en De verliefden van Javier Marías gingen dus ongelezen weer retour, maar ooit komen ze aan bod, ze staan immers op mijn flowboekenchallenge-lijst.

Deze keer mocht ik van mezelf maar één boek meenemen voor die lijst en verder alleen kookboeken en misschien een feelgood-boek. Maar toen ik langs de G-kasten dwaalde kon ik het niet weerstaan om even te gluren of deel acht van de Reiziger-serie toevallig aanwezig was, en jawel, het geluk was deze keer met mij, zelfs allebei de delen. Daar ben ik dus eens heerlijk van aan het genieten!

Voor mijn #flowboekenchallenge

 • De geverfde vogel | Jerzy Kosinski

Om lekker te lezen

 • Met het bloed van mijn hart – I & II | Diana Gabaldon

Om lekker uit te koken (en een kookboekreview)

 • Chez Rachel | Rachel Khoo
 • Plenty More | Yotam Ottolenghi
 • Lekker Hollands | Yolanda van der Jagt
Previous Post Next Post

4 Reacties

 • Reply Literasa 25 december 2015 at 15:25

  De boeken van Gabaldon zou ik ook wel ‘ns willen lezen, ik vind de serie heel goed. Fijne feest-en-leesdagen!

  • Reply Marloes 2 januari 2016 at 19:43

   Gewoon doen! Maar wees gewaarschuwd, bij elkaar is het bijna een meter en ze zijn verslavend!

 • Reply Lizesboeken 27 december 2015 at 16:22

  Ik heb “De verliefden” van Javier Marias een paar jaar geleden gelezen voor de Flair maar vond daar eigenlijk niets echt goed aan… Veel heb je dus niet gemist doordat ongelezen terug te brengen.

  • Reply Marloes 2 januari 2016 at 19:43

   Het trekt mij om de een of andere reden ook niet zo, maar hij staat op de flowchallengelijst dus ik ga hem zeker nog lezen.

  Ik wil wel reageren