Leesvoorraad

Bieb bieb bieb… nieuwe leesvoorraad #3

Nieuwe leesvoorraad 28 oktober 2015Jullie hebben nog een biebblogje van me tegoed. Ik was er alweer bijna twee weken geleden, maar ik was nog niet aan foto’s maken toegekomen. Zo onhandig dat het al zo vroeg donker is. Omdat ik graag alle boeken uit onze boekenkast en mijn e-reader wil lezen (en dat er eigenlijk al genoeg zijn voor een halfjaar), heb ik alleen boeken voor mijn #flowboekenchallenge meegenomen. Op één na dan, oja, en een kookboek, maar dat telt niet. 😉

Voor mijn #flowboekenchallenge

 • Het kind in de tijd | Ian McEwan
 • Eva slaapt | Francesca Melandri
 • De verliefden | Javier Marías
 • De groep | Mary McCarthy

Je ziet het waarschijnlijk wel aan de auteursnamen, ik besloot deze keer te kiezen voor boeken geschreven door een M. Alleen van McEwan las ik eerder boeken en die bevielen goed, de andere drie auteurs zijn nieuw voor me, ik ben benieuwd!

Voor mijn allereerste kookboekenreview

 • Comfort food | Jamie Oliver

Op mijn verjaardag maakte ik toekomstplannen voor Bladzijde26. Een van die plannen was een kookboekenreview. Ik kook en bak graag en ben dol op kookboeken, dus dat lijkt me leuk om te doen. Jamie Oliver krijgt de primeur. Als ik deze biebblog af heb, ga ik er meteen aan beginnen! Ik hoop dat ik vanavond nog op ‘publiceren’ kan klikken.

Om gewoon lekker te lezen

 • De boeken van Sara Lindquist | Katarina Bivald

Dit lijkt me een erg leuk boek voor tussendoor. En toen ik het toevallig zag liggen op een van de showtafels, kreeg het een plekje in mijn mooie nieuwe boekentas. Ik vind het echt leuk dat ze dat tegenwoordig doen in de bieb, zo’n showtafel bedoel ik. Het lijkt wel of ze tegenwoordig meer hun best doen om de boeken aantrekkelijk te maken door ze zo uitnodigend mogelijk uit te stallen. Het maakt dat ik het nog leuker vind om de bieb met een bezoekje te vereren.

Van mijn moeder leende ik

 • Pogingen iets van het leven te maken | Hendrik Groen

Mam kreeg pas dit boek cadeau en was erg enthousiast. Bij mij stond het al op mijn noglezenlijstje dus ik zei meteen dat ik het wel wilde lenen. Best fijn zo’n moeder die ook graag leest!

En ik deed mezelf nog cadeau

 • Big Magic | Elizabeth Gilbert

En of ik de afgelopen maand nog niet genoeg boeken cadeau had gekregen, kocht ik voor mezelf nog een presentje. Het nieuwste boek van Elizabeth Gilbert, ik wil dat toch eigenlijk wel gelezen hebben als ik haar de 20ste in Paradiso ga zien. Hopelijk signeert ze dan ook :), ik ben helemaal niet van de handtekeningen, maar een door haar gesigneerd boek in mijn kast zou ik toch wel heel leuk vinden. Dit boek gaat dus mee naar Paradiso!

 

 

 

 

 

Previous Post Next Post

1 reactie

 • Reply Lizesboeken 10 november 2015 at 07:47

  Leuk dat je weer een nieuwe boekenvoorraad hebt 🙂
  Ik las “De verliefden” van Javier Marias al maar het kon mij eerlijk gezegd niet boeien. Ik ben wel benieuwd naar jouw recensie.

 • Ik wil wel reageren