Iets anders

Blogverjaardagsfeestje deel 4 – Spam je blog en dat van een ander!

Verjaardag2015
Oeps, daar heb ik me toch even op verkeken… zo’n blogverjaardag en mijn gewone verjaardag (morgen) en een nieuwe baan… ik kom echt tijd tekort dit weekend! Vrijdagavond zijn we lekker uit eten geweest om mijn baan en mijn verjaardag te vieren, zaterdag overdag waren de boodschappen en het poetsen aan de beurt en om vijf uur stond mijn broer met zijn gezin op de stoep, gezelligheid! ’s Avonds kwamen ook mijn ouders, schoonouders, schoonzusjes en zwager voor taart, bubbels en vrolijkheid. Erg leuk allemaal en ik ben ook nog fijn verwend. Drie mooie boeken, koekjes in wording, twee mooie snijplanken, een fles heerlijke wijn en een paar zelf te kiezen boeken, erg blij mee 🙂

Heel veel nieuwe boeken

Bladzijde26_Haul-2015.10Mijn ouders bleven slapen, dus vanochtend begon heerlijk slow, daarna moest ik nog even wat boeken terugbrengen naar de bieb en een jurkje naar een boetiekje. Het was gezellig druk in de stad, Hartjesdag of zoiets, er stonden in ieder geval overal kraampjes en het was (is) natuurlijk heerlijk weer. Er stond ook nog een kraampje van de nieuwe Terre des Hommes winkel met grote stapels boeken, dus daar heb ik ook nog even gesnuffeld. Alle boeken in de kraam waren een euro en ik had al meteen Het boek van de wonderlijke nieuwe dingen te pakken, nog even verder snuffelen leverde nog vijf boeken op en heel veel voorstellen van de vriendelijke verkoopster, maar die had ik allemaal al gelezen. Dat maakt de score voor dit weekend al negen! (En dan is ook de nieuwe maand van Elly’s Choice begonnen – gelukkig heb ik er daarvan al een paar gelezen en vind ik niet alles even interessant, maar Rose van Rosita Steenbeek ga ik zeker lezen).

 

Spam je blog (en dat van een ander) en win!

Oké, en nu even to the point Loes, want je blogverjaardagsfeestje gaat vandaag gewoon verder en wel met een spam-en-win. De kans om je eigen blog (of site) én het blog van iemand anders te spammen, want het presentje van vandaag gaat naar degene die dat het leukst en overtuigendst doet.

Meedoen doe je door een reactie achter te laten met daarin twee links naar leuke blogs, waarbij je ook vertelt waarom die volgens jou echt het volgen waard zijn. Eentje mag dus naar je eigen blog zijn en met de ander kan je iemand anders in het zonnetje zetten. Heb je geen blog of website, maar wil je toch meedoen, dan kies je gewoon twee blogs van een ander uit.

Ik hoop zo weer heel veel nieuwe blogs te ontdekken dus leef je uit!

Oja, leuke blogs spammen kan tot in het oneindige, maar wil je kans maken op het presentje dan heb je tot en met volgende week zondag de tijd. De winnaar maak ik dan op de 12e bekend en heeft dan een week om zich te melden 😉 (dat klonk wel heel streng, maar ik bedoel het echt goed).

Wie trapt af?

Previous Post Next Post

8 Reacties

 • Reply Lalagè (@Lalage_) 4 oktober 2015 at 20:23

  Wat een feest 🙂 En nu mag ik dus een blog kiezen die ik erg goed vind, wat een lastige keus! Ik doe maar even een top drie van blogs die zomaar bij mij opkomen:
  tessaheitmeijer.com
  boekboetiek.be
  literasa.blogspot.com
  Dit zijn alledrie fijne boekenblogs om inspiratie op te doen voor nieuw leesvoer. Daarvoor kan je ook altijd een kijkje nemen op mijn eigen blog, waarvoor je op mijn naam kunt klikken 🙂

  • Reply Marloes 4 oktober 2015 at 21:02

   4 in 1! En allemaal fijn 🙂

 • Reply Literasa 4 oktober 2015 at 21:00

  Zo’n feestelijk blogbericht! Hierbij 5 blogs (over schrijven en lezen) die ik met plezier lees:
  tussendroomendaad.be
  volvanzinnen.be
  lalageleest.wordpress.com
  mijnboekenkast.blogspot.be
  ingeleest.nl

  • Reply Marloes 4 oktober 2015 at 21:02

   6 in 1! En 2 die ik nog niet ken, die ga ik morgen eens even bekijken. 🙂

 • Reply Lizesboeken 7 oktober 2015 at 09:17

  Wat een leuk feestweekend heb je gehad 🙂
  Ik lees de blogs van Lalageleest en Tessaheitmeijer ook graag maar ook biebmiepje, Jenny’s bookcase en Christina’s boekenhoekje

  • Reply Marloes 7 oktober 2015 at 20:50

   Leuk dat je je favorieten deelt 🙂

 • Reply Inge 7 oktober 2015 at 12:58

  Nogmaals gefeliciteerd!

  Iedereen die de Nederlandse literatuur een warm hart toedraagt is welkom op mijn blog: ingeleest.nl (waar je naast recensies ook literair nieuws vindt).
  Zelf vind ik het blog van Jannie inspirerend: mijnboekenkast.blogspot.be en kom ik graag op mirandaleest.nl

  • Reply Marloes 7 oktober 2015 at 20:53

   Die zijn ook fijn inderdaad, net als die van jou 🙂 leuk dit!

  Ik wil wel reageren