Iets anders

Blogverjaardagsfeestje – deel 3

In het zonnetje!

Omdat bloggen natuurlijk het allerleukst is als mensen je gaan volgen en op je posts reageren leek het me leuk om in het kader van mijn blogverjaardagsfeestjeminicadeautjesfestival (mijn absoluut langste woord tot nu toe) mijn fanatiekste reageerster in het zonnetje te zetten.

Ik ken haar niet, maar ze heeft inmiddels al zo’n veertig reacties achtergelaten en is daarmee mijn absolute nummer 1. Op dit moment is ze wat stilletjes, maar ik hoop dat ze een dezer dagen langskomt om alle zonnestralen op zich te laten schijnen. Op haar eigen boekenblog schrijft ze in het Engels over Engelse klassiekers en andere fijne boeken. Ze heeft een neus voor boeken met prachtige covers, een bezoekje aan haar blog doet me altijd likkebaarden van al het moois en dan schrijft ze ook nog eens heel leuk!

Maar het allerleukst vind ik dat ze zo vaak reageert en ook zo uitgebreid, dat verdient echt een zonnetje!

Wie dat dan wel is?

Rapapa … rapapa…

Amber van The Tale of the Lime Tree

Amber, speciaal voor jou heb ik hier een klein cadeautje liggen, mail me even (bladzijde26 at gmail.com) met je adres dan komt het snel naar je toe.

En voor alle andere reageersters, ik ben zo blij met jullie! Iedere keer als mijn iPad pingelt maakt mijn hart een sprongetje, blijf dus vooral reageren… Enne, dit is dan wel de eerste keer dat ik een presentje geef aan de fanatiekste reageerster, maar het gaat zeker niet de laatste keer zijn.

Previous Post Next Post

6 Reacties

 • Reply Lizesboeken 2 oktober 2015 at 14:51

  Wat leuk dat je Amber en haar blog in het zonnetje zet 🙂 Ik probeer te reageren maar weet niet altijd goed hoe.

  • Reply Marloes 4 oktober 2015 at 16:00

   Jij stond ook hoog in het lijstje Lize, ik vind reacties altijd leuk al tik je alleen maar een smiley 😉

 • Reply Kim 2 oktober 2015 at 15:32

  Leuke actie Marloes! Gefeliciteerd Amber

 • Reply Literasa 2 oktober 2015 at 19:59

  Da’s eens iets anders, en zo kunnen wij ook nog een blog ontdekken 🙂 Fijn!

 • Reply Thea 4 oktober 2015 at 22:54

  Wat lief en leuk, gefeliciteerd Amber!
  Btw, met je post heb je mij een smile gegeven en dat is ook een mooi cadeautje 😉

  • Reply Marloes 5 oktober 2015 at 20:08

   En jouw reactie geeft mij dan weer een smile!

  Ik wil wel reageren