Van 26 tot 26 | Wrap up

Van 26 tot 26 – September 2015!

En toen was de zomer alweer voorbij, wat is dat vlug gegaan! 16 boeken las ik, waaronder twee die misschien wel voor 2 of 3 tellen, maar ik lag dan ook 3 volle dagen aan het zwembad en dat leest lekker door natuurlijk.
26-26_2015.09_boeken

Het mooiste boek dat ik las deze maand was Kom hier dat ik u kus van Griet Op de Beeck. Een boek met zinnen zo mooi dat ik ze wel moest markeren.

Challenge-updates:

  • #flowboekenchallenge: Ik mag er weer twee afstrepen, maar gelukkig zijn er nog heel veel over.
  • #alleboekenuitdekast: Ik ben totaal het overzicht kwijt in deze challenge, dus dat ga ik binnenkort eens haarfijn uitzoeken.
  • #boekperweek: Volbracht!

Ik deed (en doe nog steeds) ook mee met de Ik lees Frans-maand van Literasa, aanstaande maandag verschijnt er speciaal daarom een 3-in-1-review.

En verder…

26-26_2015.09_leuk

…was september vooral de maand dat we een weekje naar Tenerife togen, heerlijk! Wat een schitterend eiland en wat een zalig weer.

Maar natuurlijk waren er nog meer leuke dingen, zoals het Snorfestival waar ik met Margriet van Grittles (zij ontwierp ook mijn logo) naartoe ging. We hebben ons erg vermaakt! Er was een superrelaxte boekpresentatie van de najaarscollectie van Uitgeverij Snor, we deden mee aan een workshop handlettering, lekker bijkletsen, in kraampjes snuffelen naar leuke dingen, genieten van de zon en kleurrijke smoothies :). We gaan volgend jaar weer.

En ik stormde een middagje brain met mijn zwager over een tof idee dat hij heeft en waar ik verder niets over kan zeggen *my lips are sealed*. Erg leuk! Nog leuker was dat het allemaal plaatsvond bij één van mijn favo tentjes hier in de stad (Eetbar Dit) en dat we daarna met zijn drietjes gingen eten bij NomNom (een paar deuren verderop).

Verder aten we met vrienden bij de Afghaan (erg lekker) en genoot ik met vriendinnen van een bezoekje aan het Kadefestival in Utrecht. Dat was vooral erg gezellig! Van het festival zelf heb ik niet heel veel mee gekregen, er was simpelweg teveel bij te kletsen.

En dan was er nog de stapel sollicitaties, er zit genoeg beweging in, allemaal leuke dingen, nu moet het alleen nog even allemaal op zijn plek vallen, hopelijk gebeurt dat binnenkort!

Crash, verhuizing en verjaardag

Pech had ik trouwens ook, mijn trouwe laptop gaf er ineens volledig de brui aan, opstarten was er niet meer bij. Gelukkig konden we mijn bestanden redden, ik ben alleen mijn software kwijt 🙁 dus daar probeer ik nu een beetje omheen te werken, vooral Indesign mis ik zeer, een cv opmaken in word voelt toch echt een beetje als straf.

En dan ben ik achter de schermen nog met twee hele leuke dingen voor Bladzijde26 bezig, komende woensdag vier ik namelijk mijn allereerste blogverjaardag! Ja, je leest het goed, Bladzijde26 wordt 1 en dat is te leuk om zomaar voorbij te laten gaan. Houd me dus in de smiezen!

Dat is één, daarnaast ben ik de overstap van wordpress.com naar wordpress.org aan het voorbereiden en dat betekent onder andere een nieuw thema 🙂 Het wordt heel mooi! Omdat ik stiekem wel een klein beetje aan symboliek hecht verhuis ik op mijn blogverjaardag…en ik zal je dan ook vertellen hoe je me kunt blijven volgen.

Mijn plannen voor oktober

Verjaardagsfeestjes! En verder weet ik het eigenlijk nog niet, ik laat me verrassen. Ik twijfel nog over meedoen aan Boektober, het lijkt me erg leuk, maar nog meer lezen dan ik normaal al doe is voor mij echt geen haalbare kaart of ik moet vals spelen met heel veel dunne boekjes.

Lees- & luisterupdate

En tot slot, zoals altijd alleen op de 26ste, een “Ik lees en luister nu”. Op mijn oortjes staat opnieuw De grijze jager, daar loop ik toch het best op ;). Op het nachtkastje ligt Die van die van u, een dichtbundeltje van Annie MG Schmidt en Dolci d’amore van Sarah-Kate Lynch. En ik lees ook nog Nostalgie van het geluk van Amélie Nothomb.

Nog maar vier nachtjes slapen tot mijn allereerste blogverjaardag! Ben jij ook zo dol op verjaardagsvoorpret?

Previous Post Next Post

1 reactie

  • Reply Literasa 27 september 2015 at 21:07

    Wauw, da’s een mooi overzichtje hier! Je hebt veel gelezen en gedaan 🙂 Proficiat ook met je naderende blogverjaardag, ben benieuwd!

  • Ik wil wel reageren