Leesvoorraad

Bieb bieb bieb… nieuwe leesvoorraad! #1

Leesvoorraad 2015.08 | Bladzijde26
Vandaag fietste ik lekker in het zonnetje naar de bibliotheek hier in Den Bosch. Ik had al mijn boeken uit (Als de regen niet valt van Maggie O’Farrell was de laatste – morgen verschijnt de review), dus tijd voor nieuwe leesvoorraad. En hoewel ik me nog zo had voorgenomen om maar een boek of zes mee te nemen is dat natuurlijk weer niet gelukt – al die verleidingen! (Ik heb wel geprobeerd me zoveel mogelijk aan mijn noglezenlijst te houden en dat is gelukkig best goed gelukt. 🙂 )

Voor mijn #flowboekenchallenge:
Leesvoorraad: Flowboekenchallenge 2015.08 | Bladzijde26

  • Norwegian Wood | Haruki Murakami
  • Orakelnacht | Paul Auster
  • Stad der dieven | David Benioff
  • Torenhoog en mijlen breed | Tonke Dragt
  Ik heb vier boeken meegenomen voor mijn favoriete leesuitdaging. Eigenlijk ging ik voor die middelste twee, maar ik kon Murakami niet weerstaan en had heel veel zin in Tonke Dragt!

 Om gewoon lekker te lezen:
Leesvoorraad: lekker lezen 2015.08 | Bladzijde26

 • Het keukenhuis | Kathleen Grissom
 • Rode sneeuw in december | Simone van der Vlugt
 • De boekhandelaarster uit Orvieto | Valentina Pattavina
 • Reiskoorts | Diane Broeckhoven

En omdat ik soms ook wel eens gewoon lekker doelloos wil lezen nam ik deze vier mee. De cover en achterflap van Het keukenhuis spraken me wel aan, het wordt vergeleken met De keukenmeidenroman en die vond ik erg fijn. Van Simone van der Vlugt las ik pas De lege stad en ik wil graag meer van haar historische romans lezen, dus dan kom je al snel bij deze uit. De boekenhandelaarster van Orvieto kon ik  natuurlijk niet weerstaan 😉 en Reiskoorts werd me pas door Lalagè getipt toen ik vroeg naar meer goede Vlaamse schrijvers.

En  verder:
Leesvoorraad: non-fictie 2015.08 | B

 • Fourplay: speelse vegetarische gerechten voor vier seizoenen | Marta Majewska
 • Geluk is een jurk: de modewereld van binnenuit | Cecile Narinx

Ik neem eigenlijk altijd een kookboek mee, gewoon omdat ze me inspireren. Om te kopen vind ik kookboeken best prijzig, dan probeer ik ze liever eerst een keer uit. Deze keer is het een vegetarisch kookboek geworden, niet dat ik vegetarisch ben maar ik eet wel graag vega gerechten. Ik ben benieuwd! Ik zat te denken, vinden jullie het leuk als ik dit ook review?
Cecile Narinx vind ik altijd leuk bij DWDD en op Twitter/Instagram dus ik denk dat dit een fijn tussendoortje gaat zijn.

Wat een berg weer niet? En dan te bedenken dat er ook nog twee zakelijke non-fictie boeken uit de tas kwamen en er hier ook nog heel wat ongelezen in de kast of op de e-reader staat… nou ja, je bent een boekenwurm of niet!

Naar welk boek ben jij het meest benieuwd?

Previous Post Next Post

3 Reacties

 • Reply Lalagè 12 augustus 2015 at 21:49

  Goed idee om over een kookboek te schrijven! Ik heb het één keer gedaan, over mijn lievelingskookboek. Kookboeken zijn tof 🙂 maar er kan ook veel mis mee gaan, dus daar kan je leuk over schrijven. Zelf ben ik veganist dus wel benieuwd naar Fourplay.

  • Reply Marloes 13 augustus 2015 at 08:38

   Het lijkt me eigenlijk wel leuk inderdaad, dus ik denk dat je binnenkort wel een review van Fourplay voorbij ziet komen. Lekker! (hoop ik)

 • Reply Van 26 tot 26 – Augustus! | Bladzijde26 26 augustus 2015 at 19:46

  […] 1 biebblog […]

 • Ik wil wel reageren