Van 26 tot 26 | Wrap up

Van 26 tot 26 – Juni 2015!

Als je ziet hoeveel ik de afgelopen maand las en luisterde, dan geloof je vast niet dat ik ook nog andere dingen heb gedaan 🙂 14 boeken telt mijn lijstje plus nog wat werkgerelateerde non-fictie, maar dat laat ik hier verder buiten beschouwing, daar gaat Bladzijde26 niet over.

Gelezen in juni 2015

Mijn top 14 van deze maand:

 1. Keri Hulme / Kerewin ♥♥♥♥♥
 2. Nina Polak / We zullen niet te pletter slaan  ♥♥♥♥
 3. Stefan Hertmans / Oorlog en terpentijn ♥♥♥♥
 4. Chris Cleave / Goud ♥♥♥♥
 5. Anita Amirrezvani / Dochter van Isfahan ♥♥♥♥
 6. Chris Adrian / Het kinderziekenhuis ♥♥♥♥
 7. Shelley King / De Leestip ♥♥♥
 8. Simone van der Vlugt / Jehanne ♥♥♥
 9. John Flanagan / De Grijze Jager – Ruïnes van Gorlan* ♥♥♥
 10. John Flanagan / De Grijze Jager – De brandende brug* ♥♥♥
 11. John Flanagan / De Grijze Jager – Het ijzige land* ♥♥♥
 12. John Flanagan / De Grijze Jager – De dragers van het eikenblad* ♥♥♥
 13. Elie Wiesel / Nacht ♥♥♥
 14. Robin Sloan / Het geheim van Penumbra’s boekwinkel  ♥♥

3 challenges

Met mijn drie challenges gaat het uitstekend, gisteren tikte ik blog 31 van 53 voor de #boekperweek-challenge van de bieb. Daarnaast ben ik nog steeds #alleboekenuitdekast aan het lezen, daarvan kan ik er weer eentje afvinken plus er zijn er een aantal “gekonmarid/t”. Maar vanwege de ANWB/Elly’s Choice actie zijn er ook weer een paar bijgekomen, dus volgens mij ben ik in feite niets opgeschoten. Het volgende boek dat ik uit de fles trek is Heller van Michael Berg. Geen idee wat ik daarvan kan verwachten.

Deze maand startte ik ook mijn #flowboekenvanmijnleven-challenge. Inmiddels ben ik al drie boeken onderweg en ik ben nog altijd superenthousiast! Ik ben zo benieuwd. Mrs. Dalloway is next on my list, jullie zien de review ongetwijfeld snel verschijnen.

Luisterbieb

Zoals jullie zien heb ik ook veel naar de avonturen van de Grijze Jager geluisterd, tijdens het hardlopen, maar ook in bad en onderweg. Ik ben dol op dat soort verhalen, gelukkig volgen er nog meer delen. Ik luister ze trouwens gratis via de Luisterbieb, dus als je ook nieuwsgierig bent kan je daar terecht.

Juni 2015

Als ik niet met mijn neus in een boek zat, dan…

En dan mijn andere activiteiten 🙂 Ik genoot uiteraard van het mooie weer, ik bakte koekjes met mijn nichtje tijdens een oppasdagje, ik schreef eindelijk die blog over de minibiebjes, ik volgde een webinar over SEO schrijven en had dus nog een konmari-aanval.

Tot mijn grote verbazing heb ik mijn boekencollectie aangepakt. Ik moet ze nog steeds wegbrengen, maar denk dat de kringloopwinkel hier in Den Bosch blij met zal zijn. Op de foto zie je ongeveer de helft van de berg die ze kunnen verwachten. Wees trouwens niet bang er is nog meer dan genoeg te lezen overgebleven, het is volgens mij nog geen kwart van onze collectie. Alle boeken waarvan we houden zijn er nog, en helemaal fijn, nu is er dus weer meer plek voor nieuwe boeken om van te houden.

Volgende maand

Voor komende maand staat er vooral veel genieten van de zon op het programma! En natuurlijk een baan vinden en lekker veel bloggen. Ook ga ik zeker een kijkje nemen bij de Tour de France en ga ik een paar daagjes bij pap & mam in het Zeeuwse logeren. Ik ben dan van plan met mijn vader een bezoek aan het Watersnoodmuseum te brengen, daar ben ik nog nooit geweest, terwijl ik daar toch in de buurt ben opgegroeid.

Er staat ook nog een middag pitch & putt & bbq op de planning en een bezoek aan de Matisse-expositie in het Stedelijk in Amsterdam. Dit wordt weer een hele fijne maand! Happy july!

Currently reading

Oja, kleine lees- & luisterupdate nog, op dit moment lees/luister ik: Kapitein Corelli’s Mandoline van Louis de Bernières, Mrs. Dalloway van Virginia Woolf,  Al wat schittert van Eleanor Catton en het vijfde deel van de Grijze jager-serie van John Flanagan.

Previous Post Next Post

Nog geen reacties

Ik wil wel reageren