Van 26 tot 26 | Wrap up

Van 26 tot 26 – Maart 2015!

Dat ging weer razendsnel, alweer een maand voorbij en helemaal goed nieuws, de lente is begonnen! Ik hoop dat er heel veel zonnige dagen komen, want wat is er fijner dan lezen in de zon? Maar eerst even een terugblik.

26-26_2015.03_1
In maart las ik lang niet zo veel als in februari, dat heeft denk te maken met dat ik twee boeken met korte verhalen van de bieb had, en daar doe ik altijd veel langer over dan over een pil van drie keer zo dik. Best gek eigenlijk… Evengoed zijn ze samen toch goed voor een top 6, dus ik lig nog steeds goed op schema voor #boekperweek.

Top 6

  1. Ester Naomi Perquin / Binnenkort in dit theater ♥♥♥♥
  2. Gabrielle Zevin / De verzamelde werken van A.J. Fikry ♥♥♥
  3. María Dueñas / Het geluid van de nacht ♥♥♥
  4. Kirsty Wark / De erfenis van Elizabeth ♥♥♥
  5. Gio Lippens / Halverwege de heuvel ♥♥♥
  6. Roald Dahl / De GVR* ♥♥♥

Leesuitdagingen

Mijn #allesuitdekast-flesje is echter alleen maar voller geraakt. J was jarig (vandaar die carrot cake) en kreeg twee boeken: Oorlog en terpentijn van Stefan Hertmans en Monte Carlo van Peter Terrin. Vooral naar die eerste ben ik zelf ook erg benieuwd. Daarnaast kocht ik ter gelegenheid van de boekenweek de veelgeprezen Gids voor de wereldliteratuur van Pieter & Jet Steinz, ofwel, de Dikke Steinz. Ik ben er heel blij mee en ga er zeker een post aan wijden, dat verdient dit boek.

En het was boekenweek en dat betekent dat ik er ook weer een boekenweekgeschenk bij heb, die gaat dus ook in de fles. Ik zal me de komende tijd in ieder geval niet vervelen, misschien moet ik de volgende keer bij de bieb iets minder mee proberen te nemen? En dan deze keer echt. *smiley met tandjes*

26-26_2015.03_02 (1)

Dit deed ik in maart 🙂

Stom hè dat ik vergeten was mijn post over de balletboeken te publiceren? Ik zat zeker nog met mijn hoofd bij de voorstelling, want die was wel echt fantastisch, wat mij betreft ga ik morgen weer! Naast het Zwanenmeer waren we deze maand ook nog in het theater voor de afscheidstournee van Acda & de Munnik. Zo jammer dat ze stoppen, want het was weer een feestje. Ik heb nog lang geen genoeg van hun mooie teksten (ook nog wel eens een blogpost waard, beloofd!).

Leuk nieuwtje: van de week las ik dat Thomas Acda in september debuteert met zijn roman Onderweg naar Roadie. Trouwens, bofkont die ik ben, vanavond mag ik opnieuw naar het theater, dit keer naar het Carnaval der dieren met het Amsterdams Sinfonietta en de gebroeders Jussen, ik verheug me er echt op!

Vooruitkijken

Tot slot een kleine preview op volgende maand (je mag het ook een stok achter de deur noemen *smiley met tandjes*), uiteraard zorg ik voor de nodige reviews 😉 Je hebt er sowieso nog één over een echt boekenboek tegoed. Verder duik in de wereld van de minibieb en de leesgadgets en ga ik op zoek naar een paar mooie weekendwijsheden. Ik hoop je veel te zien komende tijd! Enne, als jij toevallig weet hoe je zo’n *smiley met tandjes* weergeeft in smileytaal houd ik me aanbevolen.

Previous Post Next Post

Nog geen reacties

Ik wil wel reageren