Review

Voor jou | Jojo Moyes | Review

Bladzijde 26, zin 1: “Ik ben niet dom.”

Omdat ik de boeken van Jojo Moyes overal lijk Voor jou | Jojo Moyes | Bladzijde26.nlte zien, was ik inmiddels best benieuwd naar Voor jou. De bieb bood (alweer) uitkomst, ze hadden zowaar een exemplaar in de kast en dus kon ik dit weekend met boek en kop thee wegkruipen in mijn supercomfy paarse stoel.

Wat vind ik van Voor jou ?

Ik heb ervan genoten! Hoewel je van mijlenver ziet aankomen dat Louisa hopeloos verliefd wordt op haar baas, is het toch een heerlijk boek. Een echte en heel ontroerende liefdesverklaring. De plotwendingen zijn wel verrassend, net als hoofdpersoon Louisa, die een grappige mix is van onzeker, pittig, kleurrijk, naïef, direct en lief.

Tranen gegarandeerd

Maar Voor jou is eigenlijk helemaal geen boek voor een lange bespreking, je moet het gewoon lezen en daarna hier komen vertellen of ook bij jou de tranen over je wangen stroomden bij het laatste hoofdstuk.

En moest je huilen?

Boek 8/53 #boekperweek

Voor jou (Me before you) 
Jojo Moyes
De Kern, 2013

Previous Post Next Post

Nog geen reacties

Ik wil wel reageren