Over lezen

Genomineerden NS Publieksprijs bekend!

Morgen mag ik de boeken eindelijk halen, maar vandaag maakte Matthijs van Nieuwkerk in zijn De Wereld Draait Door bekend welke boeken dit jaar genomineerd zijn voor de NS Publieksprijs. En het geluk is met mij, ik heb er nog geen één gelezen!

Stem nu op jouw favoriete boek | NS Publieksprijs 2014

De nominaties

Ik verheug me vooral op Ventoux van Bert Wagendorp, het enige boek waarmee ik al weleens mee in m’n handen heb gestaan. Naast liefhebber van boeken ben ik ook een wielerfan, de Tour de France vind ik een prachtig sportevenement, dus vandaar mijn nieuwsgierigheid.

Ik ben geen grote fan van de Nederlandse thrillerschrijfsters, maar over het algemeen lezen hun boeken weg, dus dat zijn ook fijne boeken om te mogen lezen. Herman Koch maakt ook nieuwsgierig, eens kijken of hij me met dit boek meer overtuigd dan met zijn Het Diner. En tsja, Isa Hoes en Michel van Egmond, dat weet ik echt niet, maar wie weet verrassen ze me. We zullen zien! Ik houd jullie in ieder geval op de hoogte!

Oja, voor ik het vergeet: “De lijnen zijn geopend” – Jij kan dus al stemmen op jouw favoriete boek, dat kan hier: https://nspublieksprijs.nl/

Laat je me weten naar wie jouw stem gaat?

Previous Post Next Post

Nog geen reacties

Ik wil wel reageren