Over lezen

Een nieuw begin

Ik ga het gewoon doen nu! Leven in Bladzijde26 blazen en het in leven houden. Regelmatig bloggen dus, over alles wat met boeken en lezen te maken heeft. En ik heb er zin in!

Spannend

Het is alweer even geleden dat ik dit blog heel enthousiast begon, en ook alweer even geleden dat ik het weer opgaf. Ik vond het heel spannend om te bloggen en nog spannender om mijn vrienden en familie te vertellen dat ik blog en toen stopte ik dus toch maar weer, zo jammer!

Ik doe het!

Maar ik bleef denken: ”Dat zou leuk zijn voor Bladzijde26″ of “Daar zou ik best eens over willen bloggen” en mijn lijst met mogelijke onderwerpen werd steeds langer, dus ik ga het toch weer proberen. Praten (en schrijven) over boeken vind ik namelijk bijna nog leuker dan het lezen zelf. Dus vol goede moed ga ik weer van start, eerst voor mezelf en dan, als het lukt, voor iedereen. Ik heb er zin in!

Op de stapel

Op m’n nachtkastje

Op m’n oortjes (om te luisteren)

  • Wachten op woensdag | Nicci French

Laatst gelezen

  • Een echo in de tijd | Diana Gabaldon
Previous Post Next Post

Nog geen reacties

Ik wil wel reageren