Iets anders

The Joy of Books | Fantastisch stop-motion-filmpje

Wanneer en waar ik het voor het eerst zag, dat weet ik niet meer, maar sindsdien heb ik het regelmatig opnieuw gekeken. Gewoon omdat ik er iedere keer weer blij van word. Ik heb het over “The Joy of Books”, een fantastisch stop-motion-filmpje van Crazedadman. Zo mooi gemaakt, de liefde voor boeken straalt ervan af. En dat moet ook want het is bedoeld als reclame voor een boekwinkel in Toronto, Canada, maar gelukkig ging het viral en kunnen jij en ik er nu ook van genieten.

Bekijk The Joy of Books

Dat wil ik ook!

Ik krijg altijd meteen zin om zelf zo’n filmpje te maken, maar gebrek aan tijd, engelengeduld en fotografisch talent houden me tegen. Ik ben benieuwd wat jij ervan vindt. Triggert het jou om een bezoekje te brengen aan die boekwinkel? Of aan any boekwinkel? En wil jij ook meteen met je camera aan de slag?

Word jij ook zo blij van dit ‘Joy of Books’-filmpje?

Previous Post Next Post

Nog geen reacties

Ik wil wel reageren