Over lezen

Blog #001 : Waarom Bladzijde26?

Nog niet zo lang geleden las ik ergens: “Ik zou wel in mijn boeken willen wonen”. Dat snap ik wel, want dan maak je nog eens wat mee. Zonder boeken zou ik mijn leven lang niet zo leuk vinden (denk ik).

Op een vrij moment is de kans groot dat je me in mijn hoekje van de bank aantreft, met een boek, liefst een dikke, want dunne boeken zijn zo snel “op”. En niets zo jammer als de laatste bladzijde van een fijn boek. Soms zou ik willen dat ik langzamer lees, want dan zouden mijn boeken langer meegaan. Maar meestal ben ik blij dat ik snel lees, want dat betekent meer boeken in minder tijd.

Waarom Bladzijde26?

Ik lees dus graag en veel en vind het leuk om te schrijven over hoe ik een boek ervaren heb. En nog leuker om te lezen wat anderen (jij dus) van dat boek vinden. Een boekenclub gaat me te langzaam, maar een boekenblog past wel in mijn straatje. Dit blog gaat dus over boeken, lezen en alles wat daarbij kan horen.

Over mij

Ik ben trouwens Marloes, 32 jaar en ik heb een marketingfunctie bij een designmeubelmerk. Ik woon, samen met mijn vriend, in het gezellige Den Bosch. Als ik niet lees dan kook ik graag, of struin langs mijn favo blogs op zoek naar leuke zelfmaakideeën (die ik vervolgens zelden zelf maak, maar ach dromen mag, toch?) Parijs is mijn favo stad, roze mijn favo kleur. En mijn favo boek? Tja dat vind ik zo’n beetje de moeilijkste vraag die er is… daar kom ik nog op terug!

26

En 26, dat is dus m’n lievelingsgetal, vandaar.

Afbeelding

Next Post

Nog geen reacties

Ik wil wel reageren